4/D'li ve Kadroya Geçen Taşeron İşçilere Tediyenin Yanı Sıra Bir İkramiye Daha

Kadroya geçen taşeron işçiler ile 4/D'li kamu işçilerine bayram öncesi ilave tediye ödemesinin yanı sıra bir ikramiye ödemesi daha yapılacak.

4/D'li ve Kadroya Geçen Taşeron İşçilere Tediyenin Yanı Sıra Bir İkramiye Daha

Kadroya geçen taşeron işçilere bayram öncesi 75 TL verilecek.

Kadroya geçen kamu işçileri ile kamuda çalışan 4/D 'li işçiler , bayram öncesi tediye ödemesi yapacak. Ramazan Bayramı öncesi verilecek tediye ödmesinin yanı sıra işçilere 75 TL 'lik bir harçlık ödemesi de yapılacak. 

TOPLU SÖZLEŞME HÜKÜMLERİNE GÖRE ÖDEME

4/D 'li kamu işçileri için imzalanan Toplu İş Sözleşmesi hükümlerine göre işçilere bayram öncesinde 75 TL 'lik bir harçlık ödemesi yapılacak. İlave tediye ödemesi de bayramdan önce işçilere verilecek ve bayram öncesi işçilerin eli biraz da olsun rahatlayacak.

PAHALILIK İŞÇİLERİ VURDU

Son günlerde art arda gelen zamlar , artan hayata pahalılığı ve maaşlara yapılan düşük zamlar işçilerin belini iyice büktü. En flasyonun altında ezilen işçiler , tediye ödemeleri ile az da olsa rahatlayacak.

TEDİYE ÖDEMESİ TARİHİ

Kadroya geçen taşeron işçilere 31 Ocak günü ödenen ilk tediye ödemesinin ardından ikinci tediye ödemesi 31 Mayıs 2019 günü yapılacak. Ramazan bayramından birkaç gün önce verilecek bu tediye ödemesi ile işçiler az da olsa rahatlayacak.

BELEDİYE İŞÇİLERİ ALAMIYOR

Belediye şirketleri bünyesinde çalışan işçiler , tediye ödemelerinden faydalanamıyor. Bu haktan mahrum edilen işçiler için düzenleme yapılmalıdır.

TAŞERON VE TÜM KAMU İŞÇİSİ HABERLERİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN