2019 İlave Tediye Ödemeleri Yattı-İşte Taşeron ve Kamu İşçisinde Son İkramiye Tarihi

Taşeron ve kamu işçilerine ilave tediye ödemeleri için tarih önceki gün gelmişti. Peki ilave tediye ödemeleri ne kadar? İlave tediye son taksit ödemesi ne zaman hesaplara yatacak? İşte detaylar.

2019 İlave Tediye Ödemeleri Yattı-İşte Taşeron ve Kamu İşçisinde Son İkramiye Tarihi

Taşeron ve kamu işçsinde tediye ile maaşlar önceki hesaplara yattı.

Kadroya geçen taşeron işçiler ile kamu işçilerinin ilave tediye ödemeleri bugün hesaplarına yatmaya başladı. 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kadroya geçen taşeron işçiler ile kamu işçileri ilave tediye ödemelerinden faydalanabiliyor. Ancak belediye işçileri , ilave tediye ödemelerinden faydalanamıyor. 

CUMHURBAŞKANLIĞI KARARI YAYIMLANMIŞTI

Resmi Gazete 'de geçtiğimiz haftalarda yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararında 2019 yılı ilave tediye ödemelerinin 3. ve 4 'üncü taksit ödemelerinin tarihlerine yer verildi. Yayımlanan ilave tediye ödeme tarihlerine göre 2019 yılının 13 günlük 3 'üncü ilave tediye ödemeleri önceki gün hesaplara yatttı.

SON TAKSİT ARALIK AYINDA

İlave tediye ödemelerinde son taksit ödemesi Aralık ayında yapılacak. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine göre tediyelerin 2019 yılı son taksit ödemesi 13 Aralık 2019 günü hesaplara yatacak.

İşte yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı : 

"4/7/1956 tarihli ve 6772 sayılı kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere, anılan Kanunun 3 üncü maddesine göre 2019 yılında verilecek ilave tediyenin birinci yarısının 9/8/2019, diğer yarısının 13/12/2019 tarihinde ödenmesine; mezkur kanunun 3 üncü ve 4 üncü maddeleri gereğince karar verilmiştir."

Taşeron ve kamu işçileri ile bilgi alış verişi için TIKLA

TEDİYE NE KADAR?

İşçilerin maaşa göre ilave tediye ödemeleri şu şekilde;

Bu rakamlardan vergi kesintileri sonrası işçilerin hesaplarına daha az miktarda ilave tediye ödemesi yattı. Siz de aşağıdaki yorum kısmından aldığınız ilave tediyeyi yazabilirsiniz.

TÜM TAŞERON VE KAMU İŞÇİSİ HABERLERİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN