Fenerbahçe'nin Son Transferi Vedat Muriç Tartışmaları da Beraberinde Getirdi

Geçtiğimiz sezon taraftarlarını çileden çıkaran son haftalara kadar düşme hattının biraz üstünde yer alan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon taraftarıyla arasını düzeltmenin yollarını arıyor. Transfer sezonuna hızlı giren Fenerbahçe'nin son transferi ise geçtiğimiz sezon sergilediği futbolla herkesin beğenisini kazanan Vedat Muriç oldu. Çaykur Rizespor'da kalacağını açıklayan Vedat Muriç'in kısa süre sonra Fenerbahçe'ye transfer olması ise tartışmaları da beraberinde getirdi. Burak Albayrak, B

Fenerbahçe'nin Son Transferi Vedat Muriç Tartışmaları da Beraberinde Getirdi

Fenerbahçe'nin Son Transferi Vedat Muriç Tartışmaları da Beraberinde Getirdi

Geçtiğimiz sezon taraftarlarını çileden çıkaran son haftalara kadar düşme hattının biraz üstünde yer alan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon taraftarıyla arasını düzeltmenin yollarını arıyor. Transfer sezonuna hızlı giren Fenerbahçe'nin son transferi ise geçtiğimiz sezon sergilediği futbolla herkesin beğenisini kazanan Vedat Muriç oldu. Çaykur Rizespor'da kalacağını açıklayan Vedat Muriç'in kısa süre sonra Fenerbahçe'ye transfer olması ise tartışmaları da beraberinde getirdi.

24 yaşındaki golcü oyuncu Türkiye'de daha önce  Eskişehirspor, Giresunspor, Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor kulüplerinde oynamıştı. Galatasaray'ın teklifinin de üzerine çıkan Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki golcü oyuncu için 3.5 milyon euro ödeyeceği, Fenerbahçe'nin ek olarak 2 futbolcuyu kiralık, 2 futbolcusunu da bonservisiyle birlikte Rizespor'a vereceği öne sürüldü. Vedat Muriç, Futbola 2005 yılnda ülkesindeki KF Liria takımında başlamış, 2011 yılında profesyonel olmmuştu. Bu takımda 10 maça çıkan uzun boylu futbolcu 3 gole imza atmıştı. 

Şimdiye kadar Süper Lig'de 80 karşılaşmaya çıkan Muriç, bu karşılaşmalarda forma giydiği takımlar adına 22 gole imza atmış , 8 de asist yapmıştı. Türkiye kupasında ise 23 karşılaşmaya çıkan golcü oyuncu bu karşılaşmalarda 7 kez fileleri havalandırmayı başarmıştı. 2018-2019 sezonunda Çaykur Rizespor formasıyla 34 Süper Lig karşılaşmasına çıkan genç golcü bu karşılaşmalarda 17 gol , 8 asist ile dev takımların dikkatini çekmeyi başarmıştı.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Fenerbahçe'nin transferleriyle ilgili siz ne düşünüyorsunuz, yorumlarınızı sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA