Türkiye Andorra Maç Saati , Kanalı ve İddaa Tahmini-İşte Grup Puan Durumu

Türkiye ile Andorra Avrupa Şampiyonası grup müsabakasında karşı karşıya gelecek. 7 Eylül günü oynanacak karşılaşma öncesi muhtemel 11 belli oldu. İşte Türkiye ile Andorra arasında oynanan son karşılaşmalar , maç tahmini, maç saati ve kanalı.

Türkiye Andorra Maç Saati , Kanalı ve İddaa Tahmini-İşte Grup Puan Durumu

Türkiye Andorra maçı.

A Milli futbol Takımımıuz, 7 Eylül 2019 günü 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 'nda Andorra ile karşı karşıya gelecek. Grubun  5. maçında İstanbul 'da Andorra ile karşı karşıya gelecek millil takımımınızın Fransa ve İzlanda ile birlikte 9 puanı  var. Andorra 'yı yenip yoluna doludizgin devam etmek isteyen millilerimizde  önceki gün skaatlık şoku yaşanmış , milli takımın yıldızı Cengiz Ünder sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı. 

MAÇ SAATİ VE KANALI

Türkiye Andorra karşılaşması ile ilgili en çok araştırılan konuların başında ise maçın saat kaçta başlayacağı , karşılaşmanın hangi kanalda yayımlanacağı konusu oldu. Peki Türkiye Andorra karşılaşması saat kaçta oynanacak? Maç hangi kanalda yayımlanacak? İşte detaylar.

Beşiktaş 'ın stadyumu olan Vodafone Park 'ta 7 Eylül 2019 Cumartesi günü saat 21.45'te başlayacak karşılaşmada İskoç hakem Donald Robertson  düdük çalacak.  Maç TRT 1 ekranlarından naklen şifresiz şekilde yayımlanacak.

İskoç hakem Robertson'ın yardımcılıklarını Sean Carr ve Douglas Potter yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kevin Clancy olacak.

GRUPTAKİ DİĞER KARŞILAŞMALAR

2020 Avrupa Şampiyonası H Grubunda saat 19.00' da İzlanda ile Moldova , saat 21.45 'te ise Fransa ile Arnavutluk karşı karşıya gelecek.

İşte grupta puan durumu.

TÜRKİYE İLE ANDORRA ARASINDAKİ MAÇLAR

Daha önce 2 defa Dünya Kupası elemelerinde Andorra ile karşılaştık. Bu karşılaşmalarda Türkiye 'nin ezici üstünlüğü vardı. İşte sonuçlar.

Tarih Maç
22.03.2013   Andorra 0 - 2 Türkiye  
06.09.2013   Türkiye 5 - 0 Andorra  

İDDAA ORANLARI

Karşılaşmanın iddaa oranları henüz belli olmadı. 

Editör tahmini: Handikaplı Türkiye galibiyeti.

MUHTEMEL 11 'İMİZ

Türkiye: Mert (Sinan), Zeki, Çağlar, Merih, Umut, Ozan, İrfan Can (Kaan) Hakan, Deniz Yusuf, Cenk (Kenan)

Aday kadro

Kaleciler: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Sinan Bolat (Royal Antwerp), Uğurcan Çakır (Trabzonspor).

Defans: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Nazım Sangare (Antalyaspor), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Juventus), Yıldırım Mert Çetin (Roma), Cengiz Umut Meraş (Le Havre).

Orta saha: Emre Kılınç (Demir Grup Sivasspor), Efecan Karaca (Alanyaspor), Abdulkadir Parmak (Trabzonspor), Dorukhan Toköz (Beşiktaş), Emre Belözoğlu, Ozan Tufan, Deniz Türüç (Fenerbahçe), İrfan Can Kahveci (Medipol Başakşehir), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Yunus Mallı (Wolfsburg), Yusuf Yazıcı (Lille), Hakan Çalhanoğlu (Milan).

Forvet: Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Real Valladolid), Güven Yalçın (Beşiktaş), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf).