Türkiye: 2 Fransa: 0 Maç Özeti

Son dakika haberi: Türkiye Fransa karşılaşmasından ilk yarıda iki gol sesi geldi. Millilerimiz Kaan Ayhan ve Cengiz Ünder 'in golleri ile öne geçti.

Türkiye: 2 Fransa: 0 Maç Özeti

Son dakika: Türkiye 2 Fransa 0.

Euro 2020 Avrupa Şampiyonası elemeleri grup karşılaşmasında Fransa 'yı Konya 'da konuk eden Milli takımımız , dakikalar 30 'u gösterdiğinde Kaan Ayhan 'ın golü ile öne geçti. İkinc gol ise Cengiz Ünder 'den geldi. 

Dakika: 15 Orta sahada Fransa'ya boşluk bırakmıyoruz. Kaybettiğimiz topları hızlı şekilde geri alarak önemli atak oluşturmalarına izin vermiyoruz.

Dakika: 18 Sağ kanatta topla buluşan Cengiz'in ortasında Dorukhan penaltı noktası üzerinde kafa vuruşunu yaptı. Arka direğe doğru yönelen topu Lloris kornere çeldi ama öncesinde Kenan için ofsayt bayrağı kalktı.

Dakika 25: Fransa karşısında iyi tempo yapıyoruz ve savunmada hatasız oynuyoruz. Son Dünya Kupası şampiyonu daha çok sahasında ve kontra atak arıyor.

GOOOOLLL

Dakika 30: Frikikten gelen topu Kaan Ayhan kafa ile tamamladı ve milli takımımız son dünya şampiyonu Fransa karşısında 1-0 öne geçti. 

GOOOLLL

Dakika 40: Cengiz Ünder karşı karşıya kaldığı pozisyonda Loris 'i avladı ve durumu 2-0 'a getiren golü kaydetti. 

Maç 2-0 millilerimizin üstünlüğü ile sona erdi.

KADROLAR

Türkiye: Mert, Mehmet Zeki, Kaan, Merih, Hasan Ali, Mahmut, Dorukhan, İrfan Can, Kenan, Cengiz, Burak

Fransa: Lloris, Pavard, Varane, Umtiti, Digne, Matuidi, Sissoko, Pogba, Mbappe, Griezmann, Giroud