Türkiye: 1 Arnavutluk: 0 İştr Maç Özeti

Son dakika : Milli Takımımız Arnavutluk karşısında son dakikalarda golü buldu. Cenk Tosun 90 'da attı ve Türkiye öne geçti.

Türkiye: 1 Arnavutluk: 0 İştr Maç Özeti

Son dakika: Milliler 90 'da güldü.

Dakika 90: Cenk Tosun 'un kafa golü ile milli takım Arnavutluk karşısında 1-0 öne geçti.

Dakika 85: Manay Mert ile karşı karşıya kaldı. Ancak Mert gole geçit vermedi.

Dakika 74:  Sol taraftan ceza sahasına giren Roshi kale sahasına oldukça tehlikeli bir top gönderdi fakat Manaj müsait durumda topu ağlara gönderemedi.

70' Sağ taraftan topla buluşan Zeki Çelik rakiplerinden çok şık hareketlerle sıyrılarak ceza sahasına girdi. Sağ ayağıyla kale sahasına gönderdiği topa kimse dokunamazken meşin yuvarlak yandan dışarı gitti.

66' Milli takımda Emre Belözoğlu oyundan alınıyor. Kalan dakikalarda Başakşehirli İrfan Can Kahveci görev yapacak.

63' Milliler rakip savunmayı son derece eksik ve dengesiz bir şekilde yakaladı. Topla birlikte rakip ceza sahasına kadar ilerleyen Hakan Çalhanoğlu şutunu atmadı ve sol tarafındaki Burak Yılmaz'ı düşündü ancak Arnavutluk savunması araya girmeyi başardı.

57' Milliler ikinci yarıya topa daha fazla sahip olarak başladı fakat duran toplar dışında yeterince GOL fırsatı üretemedi.

54' Emre Belözoğlu'nun kullandığı serbest vuruşta arka direğe hareketlenen Çağlar sol ayağıyla hamlesini yaptı fakat topa dokunamadı.

53' Milli Takım rakip ceza sahasının bu sefer sağ tarafından serbest vuruş kazandı.

49' Ceza sahasının biraz gerisinde topla buluşan Emre Belözoğlu yayın üzerindeki Ozan'ı gördü. Ozan Tufan'ın yerden sert şutunda kaleci topu çelmeyi başardı.

47' Hakan'ın kullandığı serbest vuruş sonrası arka direkteki Merih Demiral müsait durumda istediği vuruşu yapamadı.

47' Türkiye rakip ceza sahasının sol tarafından bir kez daha serbest vuruş kazandı. Topun başında Hakan Çalhanoğlu var.

42' Ceza yayının biraz gerisinde topla buluşan Burak Yılmaz şutunu attı ama top kaleci Strakosha'nın kucağında kaldı.

39' Zeki'nin sağ taraftan yaptığı ortada ön direğe hareketlenen Burak Yılmaz topa dokunamadı.

38' Emre bu sefer sağlık görevlilerinin sahaya girmesini istemedi ve ayağa kalktı. Tecrübeli futbolcu oyuna devam edecek.

34' Arnavutluk, Memushaj ile sol kanattan serbest vuruş kullandı. Meşin yuvarlağı kontrol eden Mert Günok hızlıca Hakan'ı topla buluşturdu. Hızla rakip sahada topla ilerleyen Hakan Çalhanoğlu ceza sahasına girmeden sol ayağıyla şutunu attı ancak kaleci topu rahatlıkla kontrol etti.

32' Hakan'ın pasıyla sol taraftan hareketlenen Burak Yılmaz ceza sahasına ortaladı fakat top herkesi geçerek ters tarafa açıldı. Atağa destek veren Zeki Çelik bir kez daha topu ceza sahasına yolladı ancak bu kez Cenk Tosun istediği vuruşu yapamadı.

26' Hızlı hücum fırsatı arayan Cikalleshi'yi orta alanda faulle durduran Kaan Ayhan sarı kart gördü. 

22' Maçın geride kalan bölümlerinde topa daha fazla sahip olan taraf Türkiye oldu fakat sık sık faul düdükleriyle duran ve zaman zaman ufak gerginlikler yaşanan ilk 20 dakikada iki takım da net fırsatlar üretemedi.

20' Arnavutluk'ta Bare sağ taraftan ceza sahasına girdi ancak Ozan Tufan araya girerek tehlikeyi önledi. Bare pozisyonun ardından yerde kalıp penaltı beklese de hakem oyunu devam ettirdi.

17' Burak Yılmaz savunmanın arkasına atılan pasla bir kez daha hareketlendi. Sol taraftan ceza sahasına giren deneyimli forvet topu düzelttikten sonra arkadan desteğe gelen Hakan'ı düşündü fakat Hakan Çalhanoğlu vuruşunu yapmakta gecikince savunma yerini aldı ve tehlikeyi önledi.