Son Dakika: Fenerbahçe'ye Yeni Teknik Direktör

Son dakika haberi: DHA'da yer alan son dakika haberine göre, kötü gidişe bir dur demek için Fenerbahçe Ersun Yanal ile anlaşmaya vardı.

Son Dakika: Fenerbahçe'ye Yeni Teknik Direktör

Tarihin en kötü lig başlangıcını yapan ve son Akhisar mağlubiyeti ile küme düşme potasına giren Fenerbahçe Ersun Yanal ile anlaştı.

Sezon başından beri kötü gidişat Fenerbahçe'de bitmiyor. Cocu 'nun gönderilmesinin ardındna Avrupa 'da işler yolunda gitmeye başladı ancak ligde beklenen bir türlü olmadı. Tarihinin en kötü lig başlangıcını yapan Fenerbahçe , küme düşme potasına kadar geriledi. Demirören Haber Ajansı 'nda yer alan habere göre Fenerbahçeli yöneticiler, kötü gidişe bir dur demek için çalışmalarını hızlandırdı ve Ersun Yanal ile bir araya gelerek anlaşmaya vardı.

Ersun Yanal ile bir yalıda bir araya gelindiği ve 1,5 yıllık bir anlaşmaya imza atıldığı bildirildi. 

Sarı lacivertli taraftarların büyük bir kısmının ısrarla istediği ve Süper Ligi çok iyi şekilde bilen Ersun Yanal 'un İstanbul 'da olduğu ve akşam saatlerinde Başkan Ali Koç ile yöneticilerin katılımı ile düzenlenen bir toplantıda detayları görüştüğü bildirildi. 

Fenerbahçe yönetimi, teknik direktörlük görevine Ersun Yanal 'ı getirmeyi planlarken, bunun yanı sıra idari menajerlik görevini için de Volkan Ballı 'yı düşünülüyor

COMOLLİ 'NİN DURUMU NE OLACAK?

Sportif direktör Damien Comolli 'nin görevine devam etmesi üzerinde yöneticiler fikir birliğine varırken, Fransız futbol adamının ara transfer döneminde hem satılması gereken futbolculara kulüp arayacağı, hem de Ersun Yanal'ın istediği futbolcuları Fenerbahçe'ye kazandırmak için çaba göstereceği kaydedildi.

Öte yandan Ersun Yanal ile yapılacak anlaşmanın 1.5 yıllık olması bekleniyor.

Kamubulteni.com  | Ankara