Rıdvan Dilmen'den Kritik Cocu Değerlendirmesi

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynanan ve Kayserispor 'un üstünlüğü ile sona eren karşılaşmayı değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den Kritik Cocu Değerlendirmesi

Süper Lig 'in 4. haftasında bu akşam Kayserispor Fenerbahçe 'nin konuğu oldu.

Kadıköy 'de Fenerbahçe 'in evinde oynanan karşılaşma Kayserispor 'un 3-2 'lik üstünlüğü ile sona erdi. Ligde 4 hafta geride kalırken 1 galibiyet 3 mağlugbiyet alan Fenerbahçe 'de taraftar oynanan furboldan memnun değil.

Sosyal medya üzerinde mağlubiyetin tek sorumlusu olarak Cocu gösteriliyor. Süper Lig 'i hala çözemediği söylenen Cocu 'nın dizilişte de bazı hatalar yaptığı belirtildi. Rıdvan Dilmen ise sarı lacivertli takımın teknik direktörünü eleştirdi.

Rıdvan Dilmen, Kayserispor 'un 3-2 'lik üstünlüğü ile sona eren karşılaşma sonrası canlı yayında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe kaos futbolu oynadı. Üst düzey futbolcuları çok fazla olmayan ama sıradan olmayan bir takım görüntüsünde. Fakat düzen yok. Milli Takım'da ülkelerinde Dünya Kupası yaşamış futbolcusu yoktu Fenerbahçe. Futbolun doğrusu dışında her şey vardı. Maçın son bölümünde oynanan futbol kabul edilemez. Farklı taktikler denenebilir ama böyle bir oyun olmaz.

Fenerbahçe'nin bu kadrosu çok kötü değil. Bol alternatifli her türlü oyun şablonunu oynayabilir. Fenerbahçe şampiyonluk yarışının içerisinde olabilir ama iyi bir organizasyon gerekiyor. Cocu'ya kötü insan asla diyemem ama yapısı sert değil. Türkiye'de bu gevşek oyunla başarıya gitmek zor. Bugün oyunun sonlarını rakibin 3. lig takımıysa anca böyle oynarsın."

Son dakika haberlerinden, spor haberlerinden, gündem haberlerinden haberdar olmak için Kamubulteni.com adresini takipte kalın.

Kamubulteni.com | Ankara