Muhammed Salah Liverpool'dan Gidiyor-İşte Transferde Son Durum

Son dakika haberi: İspanyol AS Gazetesi, Liverpool 'un yıldız futbolcusu Mohammed Salah 'ın takımdan ayrılacağını bildirdi.

Muhammed Salah Liverpool'dan Gidiyor-İşte Transferde Son Durum

Salah Liverpool 'dan ayrılıyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden  Liverpool' da  forma giymekte olan yıldız futbolcu Mohamed Salah 'ın, teknik direktör Klopp ile son dönemde ilişkisinin kötüye gittiği ve bu nedenle takımdan ayrılacağı bildirildi.  Öte yandan İngiltere 'de son dönemlerde Müslüman olan Salah 'a yönelik düzenlenen faşist söylemler de bu kararda etkili.

İspanyol basınından AS 'ın bugün yayımladığı habere göre, Mohamed Salah yönetimle yaptığı görüşmede sezon sonunda kulüpten ayrılmak istediğini yönetime iletti.

Liverpool yönetiminin ise, yıldız futbolcu Mohammed Salah 'ın kararına saygı duyduğu öğrenilirken, Mısırlı yıldızı isteyen kulüplerin başında İspanya 'nın dev kulübü Real Madrid' in olduğu öne sürüldü.

GÖZ DOLDURAN BAŞARI

Mısırlı yıldız futbolcu Salah bu sezon Liverpool formasıyla Premier Lig 'de oynadığı 34 maçta 19 gol atarken, 9 asist yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 9 maçta 3 gol atan Salah'ın 1 asist bulunuyor.

TOPLAMDA

Mısırlı yıldız bu sezon tüm kulvarlarda ise 34 maçta 22 gol atarken, 10 asist yaptı. Salah'ın Liverpool ile 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Salah 'ın en güzel golleri >>