Mesut Özil Fenerbahçe'ye mi Geliyor? Flaş Paylaşım

Yıldız oyuncu Mesut Özil 'den Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Peki Mesut Özil Fenerbahçe 'ye mi transfer oluyor? İşte detaylar ve son bilgiler.

Mesut Özil Fenerbahçe'ye mi Geliyor? Flaş Paylaşım

Mesut Özil Fenerbahçe'ye mi geliyor?

Son olarak Vedat Muriç transferiyle ezeli rakibi Galatasaray 'a çalım atan sarı lacivertli ekip, hedef büyüttü. 

Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil, İngiltere Premier Ligi ekibinden Arsenal 'de forma giyiyor. Kulipten yıllık 15 milyon Euro civarında para alan yıldız oyuncu için Fenerbahçe,  maaşının 6 milyon Euro' sunu Arsenal'in ödemesini talep ederken, 9 milyon Euro 'luk kısmı sponsor desteği ile yarı yarıya ödemenin planını yapıyor.

1 YILLIK KİRALIK

Arsenal   ile 2 yıl daha sözleşmesi olan Mesut Özil 'in 1 yıllık kiralık olarak kadroya katılması yönünde planların yapıldığı belirtilirken , bu şekilde bonservis ödemekten kaçılacağına yer verildi. 

Win Win adlı programda Fenerbahe için byardım toplanmıtı. Programda Acun Ilıcalı, "Arkadaşlar biliyorsunuz Arsenal diye bir takım var! Onlar da oyuncularını bedavaya vermez herhalde" demişti. Bu sözlerin ardından Ali Koç da "Yani sen şimdi 'Bu transfer olmaz' diyorsun, öyle mi?" şeklinde cevap vermişti. Bu sözün üzerine Ilıcalı da şaşırmış ve stüdyo "Mesut Özil" tezahüratlarıyla inlemişti.

Bu program sonrası Ali Koç 'un sponsor arayışına girdiği belirtildi. 

MESUT ÖZİL'DEN HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

Yıldız futbolcu Mesut Özil de Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıracak bir paylaşım yaptı. Instagram hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Mesut Özil, alevli 10 forma paylaşımı yaptı. İşte o paylaşım