Manchester United'dan Ayrılıp Fenerbahçe'ye Gelmek İstiyor

Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Manchester United'ın defans oyuncusu Arjantinli yıldız Marcos Rojo, takımına resti çekti. Everton transferine de onay vermeyen Man.U yönetimine tepkisini gösteren Rojo , 1 sezon kiralık oynamak istiyor.

Manchester United'dan Ayrılıp Fenerbahçe'ye Gelmek İstiyor

Yeni Sezona iddialı bir kadroyla giriş yapmak isteyen Fenerbahçe, Max Kruse , Vedat Muriç , Zanka gibi dikkat çeken isimleri renklerine bağlamayı başarmıştı.

Fenerbahçe'nin bir süredir peşinde olduğu Arjantinli yıldız Rojo, takımıyla sorun yaşamaya devam ediyor. Man. U'da yeteri kadar forma şansı bulamayan Rojo, Everton transferine de izin vermeyen takım yönetimine resti çekti. Fenerbahçe'ye 1 yıllık kiralık gitme isteğini yönetime bildiren Rojo'nun Sarı Lacivertli takımla tekrar eski performansına erişmeyi planladığı belirtildi.

29 yaşındaki Arjantinli defans oyuncusu, Man. United'ta son sezonlarda yeteri kadar şansı bulamamış, geçtiğimiz sene ise sadece 5 karşılaşmada kırmızı şeytanların formasını giyebilmişti. Manchester United'ın kiralık olarak Fenerbahçe'ye gitmek isteyen Rojo'ya ne yanıt vereceği merak konusu.