Manchester United Barcelona Maçı Saat Kaçta , Hangi Kanalda? İddaa Tahmini

Manchester United, bu akşam evinde İspanyol kulüp Barcelona 'yı konuk edecek. Peki maç saat kaçta başlayacak? Karşılaşma hangi kanalda yayımlanacak? İddaa oranları nedir? İddaa tahmini nedir? İşte detaylar.

Manchester United Barcelona Maçı Saat Kaçta , Hangi Kanalda? İddaa Tahmini

Manchester United ile Barcelona bu akşam karşı karşıya gelecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ayağının son karşılaşmaları bu akşam oynanacak. Önceki gün oynanan karşılaşmaların ardından bu akşam oynanacak maçlarla birlikte ilk mücadeleler tamamlanacka ve rövanş maçları için bekleyiş başlayacak.

ÖNCEKİ GÜNÜN SONUÇLARI

9 Nisan günü Şampiyonlar Ligi 'nde İngiltere gecesi yaşandı. Tottenham , evinde konuk ettiği bir diğer İngiltere temsilcisi Manchester City 'i 1-0 yendi. Sahadan galibiyetle ayrılan Tottenham rövanş maçına odaklandı.

Diğer karşılaşmada ise , yine İngiltere temsilcisi Liverpool, evinde Portekiz temsilcisi Porto 'yu konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Liverpool, ilk yarıda bulduğu iki golle karşılaşmadan galip ayrıldı ve rövanş için büyük avantaj sağladı. 

İNGİLTERE 'DE FUTBOL ŞÖLENİ

Önceki turda Paris St Germain 'i eleyen Manchester United, bu akşam İspanya 'nın dev kulübü Barcelona 'yı konuk edecek. Old Traford 'ta oynanacak karşılaşmanın büyük bir mücadeleye sahne olması bekleniyor.

Kırmızı şeytanlar sahdan galip ayrılarak rövanş için rahat olmak istiyor. Katalanlar ise kendi evine avantajlı dönmek istiyor.

Maç saat 22.00 'te başlayacak ve Bein Sport 'tan şifreli olarak yayımlanacak.

İDDAA ORANLARI

Maç için açılan iddaa oranlarına baktığımızda Barcelona favori olarak verilmiş. İspanyol ekibin galibiyetine 1.75 oran verildiği görülürken ev sahibi Manchester United 'in galibiyet oranı 3.20. Beraberlik oranı da 3.20.

Editör tahmini: İlk yarı 2 veya KG var ihtimalleri düşünülebilir.