Maccabi FOX-Fenerbahçe Maçına Obradovic'in Fırçası Damga Vurdu

THY Euroleague’deki temsilcimiz Fenerbahçe, önceki akşam konuk olduğu Maccabi FOX Tel Aviv'i son çeyrekteki etkili oyunu ile devirdi. Karşılaşmaya Obradovic 'in fırçası damgasını vurdu.

Maccabi FOX-Fenerbahçe Maçına Obradovic'in Fırçası Damga Vurdu

Euroleague 'nin 9. haftasında önceki akşam oynanan Maccabi FOX Tel Aviv-Fenerbahçe karşılaşmasına Obradovic 'in oyunculara attığı fırça gündem oldu.

Müsabakanın ikinci ççeyreğinde 38-30 geriye düşen sarı lacivertli temsilcimizde Obradovic mola istedi. Oyuncular, molaya geldiğinde taktik beklerken Obradovic 'in azizliğine uğradı. Son derece sinirli olan Obradovic, sert çıkıştı. 

Kostas Sloukas 'ın “Nasıl hücum edeceğiz” sorusuna çok sinirlenen efsanevi koçun kan beynine sıçradı ve “Sadece sıkışınca değil, her zaman bana soracaksın nasıl oynayacağını. Her biriniz! Hayatınız boyunca bana soracaksınız” diyerek adeta fırçayı bastı.

SON ÇEYREKTE TEMSİLCİMİZ FİŞİ ÇEKTİ

THY Euroleague’de normal sezonun 9. haftasında Fenerbahçe, zorlu deplasmanda Maccabi FOX Tel Aviv’e konuk oldu. Zor günler geçiren ve koç değişikliği ile düzlüğe çıkmak isteyen ev sahibi karşısında nefes kesen mücadelede gülen taraf, 74-70’lik skorla temsilcimiz Fenerbahçe oldu.

Bu sezon 9. maçta 8. galibiyetini elde eden Fenerbahçe’de Kostas Sloukas, 18 sayıyla maçın en skorer oyuncusu olurken üç çeyrek boyunca sayı üretemeyen ancak son bölümde açılan 13 sayı kaydeden Marko Guduric de müsabakaya damga vurdu.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA