Loris Karius'a Yakışıklılığı Sorulunca Fikret Orman'ın Tepkisi

Fikret Orman ile Beşiktaş 'ın yeni transferi Karius, bir basın toplantısı düzenledi ve sözleşmeye imza attı. Basın toplantısında kalecinin yakışıklılığı konuşuldu.

Loris Karius'a Yakışıklılığı Sorulunca Fikret Orman'ın Tepkisi

Beşiktaş Kulübü, yeni transferi Loris Karius 'a imzayı attırdı.

İmza töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alman kaleci, imajı hakkında çıkan haberler sonrası, imajın önemli olduğunu, ancak performansı ile konuşulmak istendiğini açıkladı. 

Gazetecilerin, basında yer alan yakışıklılığını hatırlatması üzerine Alman file bekçisi şu ifadleeri kullandı: "İmaj meselesiyle ilgili yorumları biliyorum, güzel şeyler yazıyorlar. Yakışıklı oyuncularla kıyaslanıyor olmak güzel ama önemli olan sahada iyi performans ortaya koymak."

Daha önce allah vergisi yakışıklı olduğunu söyleyen Fikret Orman, Loris'e yakışıklılık sorusu gelince sessizliğe büründü.

Alman kaleci açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Herkese merhaba, çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Bugün itibariyle çok büyük bir kulübe katılıyorum. Takım arkadaşlarımla tanıştım. Çok büyük bir kulübe katıldım. Harika bir geleneği, çok büyük taraftarları var. Bundan da onur duyuyorum. Burada oynamış Alman oyuncularla konuştum. Söyledikleri tamamen pozitifti. Benim pozitif duygularımı pekiştirdi. Benim kararımı kesinleştirmemde etkili oldu. Mario Gomez ile konuşmadım. Lunabet Tamamen olumlu şeyler duydum. Mario'nun burada ne kadar mutlu olduğunu, iyi iş çıkardığını biliyordum. Doğrudan iletişim kurmasam da birbirimize yakın oturuyoruz. Ortak arkadaşlarımız var. Hepsinden duyduğum şeyler pozitifti."

TARAFTAR THOR BENZETMESİ YAPTI

Taraftarların kaleciye Thor benzetmesi yaptığını söyleyerek açıklamasını sürdüren Alman file bekçisi açıklamasını şu şekilde sonlandırdı:

"Taraftarın bana Thor benzetmesi yaptığını duydum. Yazılan şeylerin önemli bir kısmını anlayamıyorum. Almanya'da Türk kökenli birçok arkadaşım var. Onlar bana her şeyi anlattı. Her şeyden haberim var. Beşiktaş ile ilgili duyduğum her şey çok olumluydu. İlgiyi duyunca burada oynamış bazı oyuncularla konuştum. Onlar da bana tamamen olumlu şeyler söyledi. Buraya katılma arzum iyice güçlendi.

Almanya'dayken bütün derbileri izliyordum, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray. Almanya'da da çok yoğun bir şekilde bu derbiler takip ediliyor. Bilgiye sahibim."

Kamubulteni.com  | Ankara