Liverpool: 2 Tottenham: 0-Maç Özeti (Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Liverpool Oldu)

Son dakika haberi: Şampiyonlar Ligi 'nde final karşılaşması sona erdi ve Liverpool, sahadan 2-0 galip ayrıldı ve Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu.

Liverpool: 2 Tottenham: 0-Maç Özeti (Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Liverpool Oldu)

UEFA Şampiyonlar Ligi 'nde kazanan belli oldu.

2018-2019 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi final karşılaşması iki İngiliz ekibi arasında oynandı. Tottenham ile Liverpool arasında saatler 22,00 'ı gösterdiğinde başlayan karşılaşma büyük heyecana sahne olurken , sahadan galip ayrılan takım  Liverpool oldu.

Karşılaşmanın hemen başında Salah 'ın golü ile 1-0 öne geçen Liverpool, karşılaşma boyunca baskısını Tottenham üzerinde hissettirdi. 

Adeta Tottenham 'a pozisyon vermeyen Liverpool, topla daha  az oynamasına rağmen daha fazla pozisyon bulan takım oldu. 

İlk yarı Salah 'ın golü ile 1-0 sona ererken ikinci yarıya Tottenham biraz daha baskılı başladı. Ancak Liverpool, katı defansı ile rakibine gol fırsatı vermedi. 

İkinci yarının ortalarına doğru saha içinde üstünlüğü alan Tottenham, pozisyona girmede zorlansa da topa sahip olan ekip.

Dakika 70: Tottenham yüklenmeye çalışsa da henüz net bir pozisyon bulabilmiş değil. Liverpol, Milner ile ikinci gole çok yaklaştı.

Dakika: 87: Liverpool 'un kullandığı korner atışında karampol yaşandı. Karambolde top Origi 'nin önünde kaldı. Çaprazdan düzgün bir vuruş yapan Origi Loris 'i avladı ve Liverpool 'u 2-0 üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. 

Son dakikalarda Tottenham , Ajax maçındaki gibi bir sürprize imza atmak için bastırsa da Liverpool 'un katı defansını ve kalevciyi geçemedi ve maç Liverpool 'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.