Leicester'den Flaş Slimani Açıklaması: Kurtulduk

Son dakika açıklaması: Fenerbahçe'ye kiralık olarak gelen Slimani hakkında fazla masraflıydı gönderdik kurtulduk şekilde açıklamada bulundu.

Leicester'den Flaş Slimani Açıklaması: Kurtulduk

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Leicester City' nin teknik direktörü Jon Rudkin, Fenerbahçe 'ye kiralık olarak gelen Slimani ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Rudkin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Slimani’yi satmak istiyorduk ama teklif gelmeyince kiraladık. Maliyetinden kurtulduk” ifadelerini kullandı.

Tranaferin hareketli ekibi Fenerbahçe, geçtiğimiz gün bir ismi daha renklerine bağlamıştı. Kiralık olarak sarı lacivertli ekip, İngiltere ekiplerinden Leicester City 'den Slimani 'yi kiraladı. Slimani 'nin transferinin ardından Leicester 'in teknik direktöründen skandal bir açıklama geldi. Fenerbahçe için toparlanma sezonu olması beklenen bu sezonda teknik direktör dahil çok sayıda değişiklik yapıldı.

Leicester City'nin sportif direktörü Jon Rudkin, Fenerbahçe'ye kiralık olarak gönderdikleri İslam Slimani 'nin kendileri için bir transfer başarısızlığı olduğunu duyurdu. Jon Rudkin, Sl,imani 'nin transferi hakkında şu ifadeleri kullandı:

Oleybet style="height:190px; width:406px" />

"Ahmed Musa'dan ettiğimiz zarar kabul edilebilir. Ancak Slimani'de bir transfer başarısızlığı olduğu gerçek. Kiralamak değil aslında satmak istiyorduk. Fakat hiç bu yönde teklif almadık. En azından masraflarından kurtulmak adına kiralamak en iyi seçenek gibi duruyordu"

Leicester, Fenerbahçe'ye 1.5 milyon euro 'luk bedel ile kiraladığı Slimani için Sporting'e iki yıl önce 30 milyon euro bonservis bedeli ödemesi yapmıştı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, memur alım haberlerinden, politika haberlerinden, yerel haberlerden, spor haberlerinden, KPSS haberlerinden,  kültür sanat haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz olarak indirin.

Kamubulteni.com | Ankara