James Harden Tek Başına Curry ve Durant'a Yetmedi: Golden State Warriors Avantajı Yakaladı

NBA Batı Konferansı 'nda Warriors rüzgarı esmeye devam ediyor. Golden State, evinde Houston 'a yine geçit vermedi.

James Harden Tek Başına Curry ve Durant'a Yetmedi: Golden State Warriors Avantajı Yakaladı

Golden State Warriors , serinin ikinci maçında da Houston 'a geçit vermedi.

NBA Batı Konferansı Play Off Mücadelesi yarı final karşılaşmasında Golden State Warriors, evinde Hosuton Rockets 'i konuk etti. Geçtiğimiz gün oynanan ilk karşılaşmadan 104-100 galip ayrılan Warriors 'ta hedef yine galibiyetti. 

Houston 'da sahaya mutlak galibiyetle çıktı. Sahdan galip ayrılarak evinde oynanacak iki karşılaşmaya avantajlı gitmek isteyen Rockets, umduğunu bulamadı. 

Karşılaşmaya üstün başlayan Warriors, ilk periyotu 29-20 önde kapattı. İkinci periyot ise karşılıklı sayılarla geçti ve ilk yarı 58-59 tamamlandı.

Ününcü periyotta hızlı başlayan Rockets, her ne kadar farkı kapatmaya çalışsa da Warriors 'a engel olamadı ve son periyoda 82-75 'lik Warriors üstnlüğü ile geçildi. 

Son periyotta ise karşılıklı sayılar , smaçlar ve üçlükler izlendi. Houston bir ara farkı kapatsa da Warriors ağırlığını oyuna koydu ve sahadan 115-109 'luk galibiyetle ayrıldı ve final yolunda büyük avantaj sağladı. 

Warriors 'ta Durant 29 sayı 5 ribount ile oynarken, Thompson 21 sayı, Stephen Curry ise 20 sayı ile takımına galibiyeti getirdi. Houston Rocket 'te ise James Harden 29 sayı ile takımını kurtaramadı.

Serinin üçüncü maçı 5 Mayıs günü oynanacak.

Kamubulteni.com  | Ankara