İzlanda Türkiye Maçı TRT 1 Kanalında-Peki Maç Saat Kaçta?

Türkiye ile İzlanda arasında Euro 2020 grup elemesi karşılaşması bu akşam oynanacak. Peki karşılaşma saat kaçta başlayacak? İşte muhtemel 11'ler.

İzlanda Türkiye Maçı TRT 1 Kanalında-Peki Maç Saat Kaçta?

Türkiye ile İzlanda bu akşam karşı karşıya gelecek.

Euro 2020 Avrupa Şampiyonası elemeleri grup karşılaşmasında bugün Milli takımımız , deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Büyük heyecana ve mücadeleye sahne olması beklenen karşılaşma için nefesler tutuldu.

MİLLİ TAKIMIMIZA BÜYÜK SAYGISIZLIK

Pazar akşamı Konya 'dan İzlanda 'ya giden A Milli  Takımımıza havalimanında büyük saygısızlıklar yapıldı. İlk önce havalimanbında 3.5 saat bekletilen milli takım oyuncularının eşyaları didik  didik arandı. Daha sonra Emre Belözoğlu havalimanından çıkarken İzlandalı bir kişi, muhabir gibi yanına geldi ve mikrofon uzatır gibi  tuvalet fırçası uzattı.

Bu olay büyük tepki çekti. 

MAÇ SAAT 21.45 'TE

İzlanda ile oynanacak karşılaşma bu akşam saat 21.45 'te TRT 1 ekranlarında naklen yayımlanacak. 

AÇIKLAMA YAPTI

 Çirkin saldırıyı yapan kişi ise bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

"Arkadaşlar İzlanda'da başıma çılgın bir şey geldi. Belçika'ya olan uçağımı beklerken, Türkiye Milli Takımı'nın havaalanına geleceğini kazara duydum. Aniden çantamdaki bulaşık fırçasıyla gazeteci taklidi yapmak aklıma geldi.

Milli takım kaptanı ile röportaj yapmak için güvenlik tarafından fark edilmemeyi başardım. Gazeteciler ise ne yazık ki beni kaptanlarına tuvalet fırçası ile soru sorduğumu düşündü. Skandal bir anda bütün Türk kanallarında ve Türk medyasındaydı! Hatta olay daha ileri gitti ve Dışişleri Bakanı tweet bile attı.

Bu çılgınlık sona ermedi ve taraftarlar 'kaptanlarına tuvalet fırçası uzatmamı' kabul edilemez ve utanç verici buldu ve sosyal medyada beni aramaya koyuldu. Şansıma bir milyon takipçili bir sayfa bir İzlandalıyı günah keçisi olarak belirledi. Adamcağızın hesabına binlerce nefret mesajı gönderildi.

Ayrıca üç saat beklemelerinin benimle bir alakası yok! Yani gençler sakin olalım, tuttuğum bir tuvalet fırçası değil, (temiz) bir bulaşık fırçası, bu mizahtır, ona hakaret etmedim, bir insana bulaşık fırçası ile yaklaşmamı yasaklayan bir kanun da yok, ona basitçe 'Fransa karşısındaki büyük maçtan sonra nasıl hissediyorsunuz' diye sordum. Son olarak bulaşık fırçası mikrofon olarak kullanmak için tuvalet fırçasından daha uygun!"

MUHTEMEL 11 'LER

İzlanda 11'İ: Halldorsson, Hermannsson, Arnason, Sigurdsson, Skulason, Gudmundsson, Gunnarsson, Bjarnason, Sigurjonsson, Sigurdsson, Kjartansson.

Türkiye 11'İ : Mert, Zeki, Kaan, Merih, Hasan Ali, Dorukhan, Mahmut, İrfan Can, Cengiz, Kenan, Burak.