Göztepe Yeni Malatyaspor Karşılaşması Sürüyor! Çeyrek Finalde Heyecan Dorukta- Canlı Takip

Göztepe ile Yeni Malatyaspor Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde 1-0'ın rövanşında karşı karşıya geliyor. Maçın 56'ıncı dakikasına kadar Bornova Stadyumundan gol sesi çıkmazken, maçın bu şekilde sona ermesi Yeni Malatyaspor'un yarı finale yükselmesiyle sonuçlanacak. Maçta şimdiye kadar iki sarı kart gösterildi, Yeni Malatya'nın defans oyuncusu Ahmed Ildız 45+1 'de sarı kart görürken, Göztepe'den ise Tayfur Birgöl sarı kart gördü. Göztepe'nin İlk 11'i Gözt

Göztepe Yeni Malatyaspor Karşılaşması Sürüyor! Çeyrek Finalde Heyecan Dorukta- Canlı Takip

Göztepe ile Yeni Malatyaspor Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde 1-0'ın rövanşında karşı karşıya geliyor. Maçın 56'ıncı dakikasına kadar Bornova Stadyumundan gol sesi çıkmazken, maçın bu şekilde sona ermesi Yeni Malatyaspor'un yarı finale yükselmesiyle sonuçlanacak. Maçta şimdiye kadar iki sarı kart gösterildi, Yeni Malatya'nın defans oyuncusu Ahmed Ildız 45+1 'de sarı kart görürken, Göztepe'den ise Tayfur Birgöl sarı kart gördü.

Göztepe'nin İlk 11'i

Göztepe Maça  Beko, Tayfur Bingöl, Kadu, Titi, Berkan Emir, Alparslan Öztürk, Andre Castro, Serdar Gürler, Deniz Kadah, Yasin Öztekin, Nabil Ghilas 11'iyle çıktı. 

Yeni Malatya

Ertaç Özbir, Seth Sincere, Ahmet Ildız, Mustafa Akbaş, Bülent Cevahir, Issam Chebake, Aleksic, Murat Yıldırım, Barış Alıcı, Guilherme, Eren Tozlu 11'iyle çıktı.