Garry Rodrigues Resmen Fenerbahçe'de (Rodrigues Kimdir, İşte Golleri)

Son dakika haberi: Fenerbahçe , eski Galatasaraylı Garry Rodrigues 'i kadrosuna kattığını resmen duyurdu. Peki Rodrigues kimdir? Boyu kaç? İşte golleri.

Garry Rodrigues Resmen Fenerbahçe'de (Rodrigues Kimdir, İşte Golleri)

Son dakika: Fenerbahçe Rodrigues transferini resmen duyurdu.

Fenerbahçe tarafından yapılan son dakika açıklamasında, eski Galatasaraylı futbolcu Garry Rodrigues 'in resmen sarı lacivertli kulübe katıldığı bildirildi. 2 yıllığına kiralanan yıldız futbolcu için Arap kulübüne herhangi bir bedel ödenmeyecek.

İşte kulüpten yapılan açıklama resmi açıklama:

"Kulübümüz, Al Ittihad takımından Garry Rodrigues'i satın alma opsiyonuyla birlikte 2 yıllığına kiralık olarak ve bedelsiz bir şekilde kadrosuna kattı.

Garry Rodrigues'in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gece 02:00'da gerçekleştirilen imzasında Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ve Sportif Direktörümüz Damien Comolli hazır bulundu. Garry Rodrigues'e çubuklu formayla başarılar dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü"

Garry Mendes Rodrigues, Yeşil Burun Adaları asıllı millî futbolcudur. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giymektedir. Hollanda doğumlu olan Rodrigues'in ailesi Yeşil Burun Adaları'den göç etmiştir.

 27 Kasım 1990 doğumlu olan Rodrigues 172 boyundadır. 

Kariyeri >>