Galatasaray'ın İşi Zorlaşıyor! Cimbom Antalyaspor Maçına Mutlak Galibiyet Parolasıyla Çıkıyor

Lider Başakşehir'i takibi sürdürme niyetindeki Galatasaray'ın işleri günden güne zorlaşıyor. Ligin bitimine kısa bir süre kala Başakşehir maç fazlasıyla en yakın rakibi Galatasaray'ın 11 puan önünde yer alıyor. Galatasaray Antalyaspor Maç saati, Süper Lig 25. hafta puan durumu ve daha fazlası...

Galatasaray'ın İşi Zorlaşıyor! Cimbom Antalyaspor Maçına Mutlak Galibiyet Parolasıyla Çıkıyor

Lider Başakşehir'i takibi sürdürme niyetindeki Galatasaray'ın işleri günden güne zorlaşıyor. Ligin bitimine kısa bir süre kala Başakşehir maç fazlasıyla en yakın rakibi Galatasaray'ın 11 puan önünde yer alıyor. 

Galatasaray ise bu hafta Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Başakşehir Fenerbahçe karşısında aldığı galibiyetle şampiyonluk yolundaki emin adımlarla ilerleyişini devam ettirirken, liderin en yakın takipçisi Galatasaray'ın işi de günden güne zorlaşıyor. Taraftarların inancını sürdürdüğü Cimbom bu hafta ligin 9. sırasındaki Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak mücadeleye mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak Sarı kırmızılıların taraftar desteğini de beklediği bildiriliyor.

Ligde lider Başakşehir'in 25 maçın sonunda 57 puanı , Galatasaray'ın 24 maçın sonunda 46 puanı, 3. sıradaki Beşiktaş'ın ise 24 maç sonunda 41 puanı bulunuyor.

Ezeli Rakip Düşme Hattından Uzaklaşma Derdinde

Galatasaray şampiyonluk mücadelesi için son ana kadar savaşmayı kafaya koysa da, sarı kırmızılıların en büyük rakibi düşme hattından uzaklaşma çabasında. Başakşehir karşısında 2-1'lik yenilgiyle ayrılan Fenerbahçe'de tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Son haftalarda verdiği mücadele ve atak futbolla taraftarların beğenisini kazansa da Fenerbahçe'de işler hiç de iyi değil. Sarı kanaryalar Göztepe'nin Kasımpaşa ile oynayacağı mücadeleden galibiyetle ayrılması halinde 16. sıraya yani düşme hattına gerileyecek.