Galatasaray Fenerbahçe Derbisi-İşte Maç Kanalı (Şifresiz Yurt Dışı Yayını var mı?)

Galatasaray ile Fenerbahçe bu akşam Süper Lig 6. hafta müsabakasında karşı karşıya gelecek. Büyük heyecana shane olması beklenen karşılaşma beIN SPORTS ekranlarında yayınlanacak. Peki karşılaşma şifresiz yayınlanacak mı?

Galatasaray Fenerbahçe Derbisi-İşte Maç Kanalı (Şifresiz Yurt Dışı Yayını var mı?)

Büyük derbi bugün.

Galatasaray ile Fenerbahçe  areasında bu akşam dev derbi oynanacak. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen dev derbi için en çok merak edilen konu , karşılaşmanın hangi kanalda yayınlanacağı , maçın şifresiz olarak yayınlanacağı kanallar oldu. Peki Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşması saat kaçta başlayacak? Dev derbi hangi kanalda yayınlanacak? Maçı şifresiz nasıl izlerim? İşte Galatasaray ile Fenerbahçe  karşılaşması öncesi son gelişmeler.

MAÇ SAAT 20,00 'DA

Dev derbi bu akşam saatler 20.00 'ı gösterdiğinde başlayacak. Galatasaray 'ın evinde, Türk Telekom Stadyumu 'nda oynanacak karşılaşma'da Cüneyt Çakır düdük çalacak. Çakır 'ın yardımcılığnı Bahattin Duran ve Tarın Ongun üstlenecek.

Dev derbi saat 20. 00 'da başlayacak ve beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

SÜPER LİG'DEKİ 125. KARŞILAŞMA

Süper Lig 'de daha önce 124 defa karşı karşıya gelen dev ekipler bu akşam 125. karşılşamaya çıkacak. Önceki karşılaşmalarda Fenerbahçe 'nin üstünlüğü bulunuyor. Lig tarihindeki 124 karşılaşmada Fenerbahçe 50 defa, Galatasaray ise 33 defa üstünlük sağladı. 41 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

EN GOLCÜLER

Ev sahibi takımda Belhanda ve Babel 'in 2 'şer golü var. Konuk ekip Fenerbahçe 'de ise Vedat Muriqi 'nin 3 , Nabil Dirar 'ın 2 golü var.

SON KARŞILAŞMALARI

Galatasaray son 5 karşılaşmasında 2 galibiyet 3 beraberlik aldı. Fenerbahçe ise son 5 karşılaşmasında 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

MAÇ ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

Galatasaray ile Fenerbahçe  arasında oynanacak devderbi beIN SPORTS 'tan yayınlanacak .Maç şifreli olarak ekranlara gelecek. Karşılaşmayı izlemek isteyen futbolseverlerin beIN SPORTS üyeliği alması gerekmektedir.

Yayıncı kuruluş beIN Sports, kritik mücadeleyi tam 113 ülkeye 19 farklı dilde servis edecek.

Peki sizce maç kaç kaç biter? Yorum kısmıa aşağıda >> 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA