Fransa Moldova İle Karşı Karşıya Gelecek! Türkiye'nin Grubunda Kritik Karşılaşma

Türkiye A Milli takımımız İzlanda'yı ağırlarken Fransa Moldova ile karşı karşıya gelecek. Euro 2020 yolunda harika bir performans göstererek grupta liderlik koltuğuna oturan Türkiye A Milli Futbol takımının EURO 2020 biletine kesin gözle bakılırken, Gruptaki en önemli rakip Fransa kendi sahasında Moldova'yı ağırlayacak. Karşılaşma TSİ ile saat 22.45'te başlayacak. Fransa gruptaki son maçını 17 Kasım'da Arnavutluk ile Türkiye ise gruptaki son maçını Andorra ile 17 Kasım'da 22.45'

Fransa Moldova İle Karşı Karşıya Gelecek! Türkiye'nin Grubunda Kritik Karşılaşma

Türkiye A Milli takımımız İzlanda'yı ağırlarken Fransa Moldova ile karşı karşıya gelecek. Euro 2020 yolunda harika bir performans göstererek grupta liderlik koltuğuna oturan Türkiye A Milli Futbol takımının EURO 2020 biletine kesin gözle bakılırken, Gruptaki en önemli rakip Fransa kendi sahasında Moldova'yı ağırlayacak. Karşılaşma TSİ ile saat 22.45'te başlayacak. Fransa gruptaki son maçını 17 Kasım'da Arnavutluk ile Türkiye ise gruptaki son maçını Andorra ile 17 Kasım'da 22.45'te yapacak.

Türkiye İzlanda maçının beraberlik ile sonuçlanması halinde Türkiye'nin liderliği tehlikeye girebilir fakat en yakın rakip İzlanda olduğu için 3. sıra ile puan farkının 4'de kalması söz konusu olacak.

Maç sonuçları belli olduğunda haber güncellenecek. Mobil cihazınıza maç sonuçlarını bildirim olarak almak için tıklayın ve indirin.