'Fenerbahçeyi Küme Düşüreceğiz' Sözleriyle İlgili Yeni Açıklama

Türkiye Bankalar Birliği ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ın, Fenerbahçe eski asbaşkanı Nihat Özdemir'e söylediği "İnşallah Fenerbahçe'yi küme düşüreceğiz" ifadelerine büyük tepki gelmişti. Ziraat Bankası, isim vermeden konuyla ilgili açıklama yayımladı.

'Fenerbahçeyi Küme Düşüreceğiz' Sözleriyle İlgili Yeni Açıklama

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ın Fenerbahçe eski asbaşkanı Nihat Özdemir'e söylediği 'İnşallah Fenerbahçe'yi küme düşüreceğiz' sözleri sarı lacivertli camiadan büyük tepki çekmiş, taraftarlar Genel Müdürü Aydın'ı istifaya davet etmişti.

Ziraat Bankası'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, Genel Müdürün, Fenerbahçe Eski Asbaşkanı'na şaka yaptığı belirtilerek, "Genel Müdürümüzün güzide bir futbol takımızla ilgili dost ortamında tamamen bir şakadan ibaret cümlesinin dün akşamdan itibaren amacından saptırılarak bazı kesimlerce kullanıldığı görülmektedir. Hem Genel Müdürümüzün hem de Bankamızın, Türk futboluna ve takımlarımıza verdiği değer, duyduğu saygı tartışma konusu yapılamaz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi.