"Fenerbahçe'nin Şampiyonluğu Zor-Galatasaray ŞL'den 1 Puan Alır"

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen 'den Fenerbahçe ile Galatasaray karşılaşmaları sonrası önemli bir değerlendirme geldi.

"Fenerbahçe'nin Şampiyonluğu Zor-Galatasaray ŞL'den 1 Puan Alır"

NTV ekranlarında yayımlanan ve futbol severlerin büyük bir ilgi ile izlediği "Yüzde Yüz Futbol" programının yorumcusu Rıdvan Dilmen, önceki akşam oynanan Fenerbahçe ile Galatasaray karşılaşmalarını değerlendirdi.

İki karşılaşmanın da kritiğini yapan Rıdvan Dilmen, Ligin 4. haftasını mağlubiyet ile kapatan Fenerbahçe ile Galatasaray 'ın bu futbol anlayışıyla çok zorlanacağını söyledi.

DOS ACI SÖYLER

"Dost acı söyler" diyerek sözlerine başlayan Rıdvan Dilmen şu ifadeleri kullandı:

"Transferler Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynayamadı, yetişmedi. Dost acı söyler, Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında olması çok zor. Fenerbahçe elbette toparlar, bol alternatifli bir kadrosu var ancak Slimani ve Skrtle dışında yanındakiler olsa da olur olmasa da olur. Hasan Ali çok iyi niyetli saygı duyuyorum ama 11 transfer yapıldı bir sol alınamaz mıydı. Ali Koç-Cocu değil de Aziz Yıldırım-Aykut Kocaman olsaydı bugün Samandıra yanardı. Cocu'nun oyun anlayışına saygı duyuyorum ama Türkiye'nin dinamikleri farklı."

Fatih Terim 'in bordo mavili takım karşısında sahaya çıkardığı kadroyu da eleştiren Rıdvan Dilmen sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"İzleyenler dikkat etsin, Galatasaray bir daha bu 11'le sahaya çıkmaz. Tüm sezon boyunca rotasyon bile olsa bu 11 denk gelmez. Fatih Hoca bu takımla, hatta bu orta saha ile Şampiyonlar Ligi'nde oynarsa, taraftarın baskısıyla TT Stadı'nda 1 puan belki alır. Gruplarda büyük hayal kırıklığı yaşar."

Gündem haberlerinden haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Kamubulteni.com | Ankara