Fenerbahçe'nin Gözü Kulağı Göztepe-Kasımpaşa Maçında Olacak

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Fenerbahçe'de tam 'Her şey düzeldi' denilirken, bir mağlubiyet daha geliyor.Son haftalarda taraftarını bir nebze de olsa futbolla mutlu etmeyi başaran Fenerbahçe, galibiyet konusunda sıkıntılar yaşamayı sürdürüyor. Fenerbahçe Göztepe-Kasımpaşa mücadelesine kitlenecek, Göztepe'nin galibiyet alması halinde Fenerbahçe'nin düşme hattına gerilemesi söz konusu...

Fenerbahçe'nin Gözü Kulağı Göztepe-Kasımpaşa Maçında Olacak

Fenerbahçe'nin Gözü Kulağı Göztepe-Kasımpaşa Maçında Olacak

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Fenerbahçe'de tam 'Her şey düzeldi' denilirken, bir mağlubiyet daha geliyor.Son haftalarda taraftarını bir nebze de olsa futbolla mutlu etmeyi başaran Fenerbahçe, galibiyet konusunda sıkıntılar yaşamayı sürdürüyor. Lider Başakşehir karşısında çok da kötü olmayan bir futbol sergileyen Fenerbahçeliler, geriye düştükleri mücadelede maçın ikinci yarısında Soldado'nun golüyle beraberliği yakalasa da yine de son dakikalarda gelen gole engel olamamış mücadeleden puansız ayrılmıştı. Başakşehir ise şampiyonluk yolundaki kararlı ilerlemesini sürdürmüştü.

FENERBAHÇE DÜŞME HATTINDAN UZAKLAŞMAYA ÇALIŞIYOR AMA...

Fenerbahçe'nin düşme hattından uzaklaşma mücadelesi devam ederken, bugün sarı lacivertli ekibi yakından ilgilendiren bir karşılaşma oynanacak. Fenerbahçe'nin maç eksiği ile 2 puan gerisinde bulunan Göztepe kendi sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak, Göztepe'nin mücadeleyi kazanması halinde 15. sıradaki yerinden de olacak Fenerbahçe, düşme hattına gerileyecek. 

LİGİN ALT VE ORTA SIRALARINDA YANGIN VAR

Göztepe'nin rakibi Kasımpaşa ise geçtiğimiz sezonlara bakılarak daha kötü bir sezon geçiriyor. Kasımpaşa'nın ligin 24 haftası itibariyle topladığı puan 30 olurken, düşme hattının sadece 4 puan önünde. Ligin ortası ile son sıralarını yakından ilgilendiren mücadele bugün saat 16.00'da Bornova Stadyumunda oynanacak.