Fenerbahçe'den Efsane Geri Dönüş! Süper Lig'de Tarihi Derbi Beşiktaş 3 Fenerbahçe 3

Süper Lig'de 2019 yılının ilk derbisi Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanıyor. Vodafone Arena'daki karşılaşmaya Beşiktaş çok hızlı başladı, 10'uncu dakikada eski Fenerbahçe'li Gökhan Gönül'ün golüyle 1-0 öne geçen Beşiktaş, 18'inci dakikada Beşiktaş'ın yeni transferi Burak Yılmaz'ın penaltıdan attığı golle 2-0 öne geçti. Burak Yılmaz ilk yarının sonucunu belirleyen golü 45'inci dakikada attı, İlk yarı sonucu Beşiktaş 3 Fenerbahçe 0 oldu.  Süper Lig Puan durumu

Fenerbahçe'den Efsane Geri Dönüş! Süper Lig'de Tarihi Derbi Beşiktaş 3 Fenerbahçe 3

Fenerbahçe'ye Vodafone Arena'da Şok Üstüne Şok! İlk Yarı Sonucu 3-0

Süper Lig'de 2019 yılının ilk derbisi Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanıyor. Vodafone Arena'daki karşılaşmaya Beşiktaş çok hızlı başladı, 10'uncu dakikada eski Fenerbahçe'li Gökhan Gönül'ün golüyle 1-0 öne geçen Beşiktaş, 18'inci dakikada Beşiktaş'ın yeni transferi Burak Yılmaz'ın penaltıdan attığı golle 2-0 öne geçti. Burak Yılmaz ilk yarının sonucunu belirleyen golü 45'inci dakikada attı, İlk yarı sonucu Beşiktaş 3 Fenerbahçe 0 oldu. 

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda 12'şer kez faul yaparken, maçın ilk yarısında tek sarı kartı fenerbahçe'nin Orta saha oyuncusu Miha Zajc gördü.

FENERBAHÇE'DEN EFSANE GERİ DÖNÜŞ MAÇ 3-3 OLDU

Beşiktaş Fenerbahçe Maçından son dakika gelişmeleri! Fenerbahçe ikinci yarıya çok hızlı başladı. Maçın 55'inci dakikasında Miha Zajc sahneye çıkarak skorı 3-1'e getirirken, Fenerbahçe'nin 2'inci golü Sadık Çiftpınar'dan 61'inci dakikada geldi.Fenerbahçe 67'inci dakikada Hasan Ali Kaldırım ile beraberliği yakaladı.

MAÇ 3-3 BİTTİ

Fenerbahçe Beşiktaş ile oynadığı son 29 maçın sadece beşinde mağlup olmuştu , bu 5 yenilginin tamamı deplasman maçlarında meydana gelmişti. Süper Lig'de çıktığı son sekiz deplasman maçını kazanamayan Fenerbahçe 2002-2003 sezonundan bu yana en uzun deplasman yenilgisi serisini yaşıyor. Beşiktaş Süper Lig'de evinde oynadığı son 62 maçın 60'ında fileleri havalandırmayı başardı. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki son 7 resmi maçta toplam 13 kırmızı kart çıktı, bu kartların 7'si Beşiktaşlı futbolcular için oldu. Geçtiğimiz sezon bu statta oynanan derbiden Beşiktaş 3-1'lik galibiyetle ayrılmıştı.

SÜPER LİG PUAN DURUMU