Fenerbahçe-Zenit Maçı için Nefesler Tutuldu

Fenerbahçe Rus temsilcisi Zenit ile yarın karşı karşıya geliyor. Maç için hazırlıklar tamamlandı. Fenerbahçe Zenit maçı saat kaçta başlayacak, fenerbahçe zenit maçı hangi kanalda yayımlanacak? fenerbahçenin UEFA kadrosu ve daha fazlası bu haberimizde.

Fenerbahçe-Zenit Maçı için Nefesler Tutuldu

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile Zenit karşı karşıya geliyor. 12 Şubat salı günü Ferbahçe'nin rakibi olacak Zenit'te motivasyon çok yüksek. UFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Zenit'i konuk ediyor. Kupada son 32 turunda üst üste 3. kez bir rus takımıyla karşı karşıya gelecek olan sarı lacivertliler kendi sahasında güzel bir skorla ayrılmak istiyor. UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 takım arasına ismini yazdırmayı başaran Fenerbahçe daha önce iki iki sezonda da Rus takımlarıyla karşı karşıya gelmişti.

FENERBAHÇE ZENİT MAÇI HANGİ KANALDA?

Sarı Lacivertliler 2015-2016 'da Lokomotiv Moskova'yı elemeyi başarmış, 2016-2017 sezonunda ise Krosnodar'a elenmişti. Fenerbahçe ile Rus takımları daha önce 8 kez karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, rus ekipleriyle yaptığı müsabakaların 2'sinden galibiyetle, 4'ünden beraberlikle 2'sinden yenilgiyle ayrıldı. Rus takımlarının kalesine 11 gol bırakan sarı lacivertliler, kalesinde 8 gol gördü. 12 Şubat 2019 tarihinde Fenerbahçe Ülker Stadyumunda yapılacak karşılaşma saat 20.55'de başlayacak. Maç Beinsports 1 kanalından naklen yayımlanacak.

FENERBAHÇE UEFA KADROSU

Fenerbahçe'nin UEFA'ya bildirdiği kadro Volkan Demirel, Harun Tekin, Erten Aksu, Hasan Ali, Isla, İsmail Köybaşı, Şener, Neustädter, Skrtel, Sadık Çiftpınar, Mehmet Topal, Victor Moses, Tolgay Arslan, Ayew, Valbuena, Jailson, Eljif Elmas, Alper Potuk, Frey, Slimani, Benzia.