Fenerbahçe ve Galatasaray'dan Flaş Transfer Atağı

Son dakika haberi: Transfer döneminin iki hareketli takımı Fenerbahçe ve Galatasaray 'dan son dakika transferleri geliyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray'dan Flaş Transfer Atağı

Fenerbahçe ve Galatasaray 'dan art arda transfer haberleri.

Transfer döneminde sona gelinirken Fenerbahçe aradığı stoper, Galatasaray ise Falcao 'dan sonra aradığı orta saha oyuncusunu buldu. İşte transferde Galatasaray ve Fenerbahçe 'den gelen son dakika haberleri.

FENERBAHÇE

Geçtiğimiz sezonu oldukça kötü geçiren Fenerbahçe , bu sezona da umut verici başlamadı. Hazırlık ve Audi Cup 'ta oynanan karşılaşmalardaki oyunu ile taraftarın tepkisine neden olan Fenerbahçe , aradığı stoperi buldu.

Özellikle savunma bölgesine takviye yapmak için kolları sıvayan Sarı- Lacivertliler, Zanka'nın ardından 2. Danimarkalı'yı da bitirmek istiyor.

Ali Koç'un uzun süredir gündeminde olan  Simon Kjaer konusunda bizzat devreye girdiği öğrenildi. Başkan Koç hem tecrübeli yıldız hem de Sevilla ile görüşecek.

F.Bahçe'de hedef, Kjaer'i bedelsiz olarak kiralamak... Başkan Ali Koç'un sportif direktör Monchi ile bir araya geleceği ve bu konuda ikna etmeye çalışacağı ifade ediliyor.

GALATASARAY

Galatasaray , Falcao açıklamasının ardından Fransız ekip Monaco ile görüşmelerine de devam ediyor. Galatasaray, aradığı orta saha oyuncusunu da yine Monaco’da buldu: Youssef Bennasser ismi Galatasaray 'ın gündeminde.

Sarı- Kırmızılılar, teknik heyetin raporu doğrultusunda 23 yaşındaki Faslı futbolcuyu Fransız kulüpten kiralamaya çalışıyor. Kulübü de bu konuda zorluk çıkarmadığı bildirildi.

Başarılı orta saha oyuncusu son 3 yıldır başka takımlara kiralık olarak gönderiliyor. 

Geçen sezonun ilk yarısını Monaco’da geçiren 23 yaşındaki gutbolcu, sezonun ikinci devresini de yine bir diğer Fransız kulübü St. Etienne’de geçirdi. Bennasser, Ligue 1’de toplam 26 karşılaşmada fgorma giydi. 

Güçlü fiziği ile dikkat çeken Bennasser, oyunun savunma tarafında bir hayli başarılı. Galatasaray teknik heyeti de, Bennasser’in yeni transfer Seri’yi tamamlayabilecek nitelikte olduğunu düşünüyor. Cim Bom, Bennasser’in kontratına uygun bir satın alma maddesi eklemeye çalışıyor.

Haber sırası alfabetik önceliğe göre yapılmıştır.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA