Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktör Arayışları Sürüyor (Fenerbahçe , Galatasaray Maçına Hangi Teknik Adamla Çıkacak?)

Fenerbahçe, Galatasaray maçına hangi teknik adamla çıkmaya hazırlanıyor, fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Galatasaray maçından önce göreve başlayabilir mi? Fenerbahçe'de hangi teknik direktör adayların ismi gündeme geliyor? Spor yorumcusu ve muhabiri Emek Ege, Fenerbahçe'deki teknik adam arayışlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktör Arayışları Sürüyor (Fenerbahçe , Galatasaray Maçına Hangi Teknik Adamla Çıkacak?)

NTV'de canlı yayın konuğu olan Emek Ege, Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisine yardımcı teknik direktörler ile çıkacağını öne sürerken, yeni teknik direktörün sürpriz bir isim olabileceğini söyledi.

Fenerbahçe'li taraftarların  Ankaragücü maçından sonra İsmail Kartal çağrılarının da bulunduğunu söyleyen Ege, Teknik direktör konusunda henüz net bir şey söylenilemeyeceğini, kurum olarak sarı lacivertli ekibin basınla arasında mesafe olduğunu söyledi. Emek Ege,  "Guardiola'yı getirseniz bile bir kaç gün içerisinde toparlayacak durumu yok. Belki gelecek haftaya da bu şekilde devam eder. Milli takım arasından sonra Fenerbahçe durumu daha sakin değerlendirebilir. Hiç konuşulmayan bir isim de Fenerbahçe'ye gelebilir" dedi.

Ortaya atılan Teknik adam iddialarının niyet okuma yoluyla gündeme geldiğini vurgulayan Ege, "Medya ile Fenerbahçe arasında kopukluk var. Böyle bir dönemde anormal değil." dedi.