Fenerbahçe'den Transfer Bombası: Konoplyanka Kimdir? İşte Golleri

Fenerbahçe 'den transfer atağı. Sarı lacivertli ekip , Shalke 04 'te forma giymekte olan Konoplyanka ile anlaştı. Peki Konoplyanka kimdir? İşte en güzel golleri.

Fenerbahçe'den Transfer Bombası: Konoplyanka Kimdir? İşte Golleri

Fenerbahçe 'den flaş transfer atağı.

Geçtiğimiz sezonu kötü geçiren ve 3 kulvarda da başarısız olan Fenerbahçe , transfer sezonuna hızlı başlamak istiyor. Transferdeki ilk bombasını patlatmaya hazırlanan sarı lacivertli ekip, Valbuena ile yollarını ayırdıktan  sonra sol kanat transfer için uzun süredir çalışmalarını sürdürüyordu.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Sarı lacivertli ekip,Almanya Bundes Liga ekiplerinden Schalke 04 'ün formasını giymekte olan Ukraynalı futbolcu Konoplyanka 'yla anlaşmaya vardığı öğrenildi.

SHALKE 'DEN HABER BEKLENİYOR

Alman ekibiyle 1 yıl daha  sözleşmesi olan  29 yaşındaki futbolcunun kulübüyle sözleşmenin feshi için görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

Yıldız futbolcu kulübünü ikna ederse, Fenerbahçe transferi bedelsiz bir şekilde gerçekleştirecek.

KONOPLYANKA 'KİMDİR , EN GÜZEL GOLLERİ VE HAREKETLERİ

Yevhen Olegoviç Konoplianka, sağ ve sol kanat mevkilerinde oynayan Ukraynalı millî futbolcudur. 2016-2017 sezonunda Schalke 04 takımına kiralanmıştır ve Ukrayna millî futbol takımı forması da giymektedir. 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda da kadroda kendine yer bulmuştur.