Fenerbahçe'den Transfer Açıklaması 'Olumsuz Geçti, Görüşmeler Sonlandı'

Son Dakika! Fenerbahçe, Meksikalı orta saha oyuncusu Marco Fabian ile gerçekleştirilen görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını resmen duyurdu.

Fenerbahçe'den Transfer Açıklaması 'Olumsuz Geçti, Görüşmeler Sonlandı'

Fenerbahçe Spor Kulübünden yapılan resmi açıklamada, "Meksikalı futbolcu Marco Fabian’ın kulübümüze transferi ile ilgili kulübü ile görüşülerek başlatılan transfer süreci, oyuncunun İstanbul’a getirilmesi ile devam etmiştir. Tarafımızca yürütülen transfer sürecinin geri kalan adımları olumsuz sonuçlanmış olup, görüşmelerin sonlandırıldığını kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildiği görüldü.

Dün İstanbul'a gelen Fabian'ın sağlık kontrolünden geçemediği bu yüzden transferden vazgeçildiği bilgisi haber merkezlerine ulaşmıştı. Meksikalı orta saha oyuncusu twitter'dan Fenerbahçe S.K.'yi takibi bırakmıştı. Resmi açıklama da az önce geldi. Fenerbahçe'nin golcü orta saha oyuncusu arayışlarının sürdüğü öğrenildi.

Spor haberleri, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri, kamu haberleri ve daha fazlasını yakından takip için kamu bülteni uygulamasını hemen şimdi ücretsiz indirin.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA