Fenerbahçe'de 'Ersun Yanal' Sesleri Yükseliyor!

Fenerbahçe tarihinin en kötü başlangıçlarından birine imza atıyor. Sarı Lacivertli takım ligin ilk haftalarında art arda aldığı kötü sonuçları geride bırakmak için çalışırken, taraftarın teknik direktör Cocu'ya tepkisi de her geçen gün artıyor.

Fenerbahçe'de 'Ersun Yanal' Sesleri Yükseliyor!

Son zamanlarda Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü için taraftarın en çok zikrettiği isim ise Ersun Yanal. Ersun Yanal, Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü sırasında erken şampiyonluğu taraftara sunmuş, özellikle saldırgan futbol ile milyonların sevgilisi haline gelmişti.

Sarı lacivertli takımdan Aziz Yıldırım tarafından gönderilmesi büyük tepkilere neden olan Ersun Yanal'ın da Fenerbahçe konusunda olumlu düşündüğü belirtiliyor. Taraftarlar sosyal medya üzerinden Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetime seslenerek 'Özlenen Fenerbahçe için Ersun Yanal Şart' , 'KlübümüziçinYanal' şeklinde paylaşımlarda bulunduğu görülüyor. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da gündemin en çok konuşulan konularının başında Ersun Yanal yer alıyor. Fenerbahçe'nin Yanal ile tekrar bir yolculuğa çıkıp çıkmayacağı ise henüz bilinmiyor.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA