Fenerbahçe'de Art Arda Şoklar ! (Süper Lig Puan Durumu)

Fenerbahçe, Şükrü Saracaoğlu 'nda Ankaragücü 'ne 3-1 yenildi. Silik bir futbol ortaya koyan ve rakibine yenilen Fenerbahçe'de Cocu kovuldu.

Fenerbahçe'de Art Arda Şoklar ! (Süper Lig Puan Durumu)

Son dakika haberi: Fenerbahçe Ankaragücü 'ne 3-1 yenildi ve Cocu koculdu.

Sezona çok kötü başlayan ve düşme hattının hemen üzerinde bulunan Fenerbahçe 'de teknik direktör Cocu kovuldu. Önceki yıllarda Fenerbahçe, evinde yenilmemesi ile adeta nam yapıyordu. Ancak son iki sezondur ciddi bir düşüş içinde olan sarı lacivertli kulüp bu yıl art arda mağlubiyetler aldı. 

Hafta içi Anderlecht karşısında 2-0 yenilirken müthiş bir geri dönüş ile durumu 2-2 'ye getiren Fenerbahçe 'de umutlar yeşermişti. Ancak Ankaragücü karşısında Fenerbahçe yine silik bir futbol ortaya koydu ve kendi evinde sahadan 3-1 yenilgi ile ayrıldı.

Taraftarı adeta yıkan yenilgi sonrası yönetim teknik direktör Cocu 'yu kovdu.

33. dakikada El Kebir ile kaleyi yoklayan Ankaragücü, 2 dakika sonra Ricardo Faty 'in kornerden gelen topu ağlara göndermesi ile 1-0 öne geçti.

Fenerbahçe ikinci yarıya hızlı başladı. Hızlı bir oyun ile beraberliği bulmayı hedefleyen Fenerbahçe art arda ataklardan sonuç alamadı.

KIRMIZI KART ŞOKU

Fenerbahçe'de 71. dakikada Islam Slimani, kırmızı kart alarak oyundan atıldı ve sarı lacivertli takım 10 kişi kaldı.

74'te Erdem penaltıdan golu, Ankaragücü 'nü iki farklı öne geçirdi.  Daha sonra ise  77 'de El Kebir Ankaragücü'nü 3-0 öne geçirdi. 89'da Frey'in şans golü bir anlam kazanmadı ve Ankaragücü Fenerbahçe 'yi 3-1 yendi.

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Kamubulteni.com  |  Ankara