Fenerbahçe 4 Transferde Sona Yakın

Fenerbahçe transfer sezonuna hızlı başladı. Huddersfield 'ten 3 oyuncu ile ilgilenen Fenerbahçe, Werder Bremen 'de oynayan Max Kruse transferinde mutlu sona yakın.

Fenerbahçe 4 Transferde Sona Yakın

Fenerbahçe 'den transfer atağı.

Geçtiğimiz sezonu oldukça kötü geçiren ve ligi son haftalarda aldığı puanlarla 6. sırada tamamlayan Fenerbahçe, önümüzdeki sezona iyi bir başlangıç yapmak için tranzfer hazırlıklarına şimdiden başladı. 

Sarı-lacivertli kulüp,  İngiltere Premier Lig takımlarından olan ve son sezon küme düşen Huddersfield 'ten 3 futbolcuyu transfer etmek  için harekete geçti.

Fenerbahçe’nin ilk olarak Danimarkalı stoper Mathias Jorgensen ’le görüşmelere başladığı bildirildi. 

Zanka lakaplı savunma oyuncusunun da Fenerbahçe transferine sıcak baktığı bildirildi.

Sarı-lacivertlilerin aynı takımdan ikinci hedefi ise kanat oyuncusu Fransız yıldız Adama Diakhaby oldu. Sarı lacivertlilerin ilgilendiği diğer oyuncu ise  sol bekte oynayan Alman futbolcu Erik Durm.

Erik Durm’un serbest oyuncu statüsünde olduğu belirtildi.

SHALKE 'DE İLGİLENİYOR AMA ..

3 futbolcu için Schalke 04’ün de devrede olduğu ancak Fenerbahçe adının öne çıktığı ifade edildi.

MAX KRUSE

Son üç yıldır Almanya Ligi ekiplerinden olan Werder Bremen ’de forma giymekte olan ve kulüpten ayrılma kararı alan Max Kruse’den Fenerbahçe’ye iyi haber geldi! 

Alman basınında yer alan haberde bir süredir görüşmelerin sürdüğü dile getirilirken Kanarya’nın, bonservisi elinde olan Alman yıldıza 2+1 yıllık teklifte bulunduğu belirtildi.

İşte Max Kruse 'nin en güzel golleri ve çalım ile asistleri.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA