Fener Ol Kampanyasında Toplanan Para Açıklandı-6 Nisan 2019

Son dakika haberi: Fener Ol kampanyasında şimdiye kadar toplanan para miktarı açıklandı. Toplamda 410 milyon TL toplanması hedeflenen kampanyada ilk rakamlar üzdü.

Fener Ol Kampanyasında Toplanan Para Açıklandı-6 Nisan 2019

Fenerol kampanyasında toplanan para açıklandı.

Fenerbahçe kulübünün içinde bulunduğu mali sıkıntılar nedeniyle Ali Koç, bir kampanya başlattı ve başlatılan Fener Ol kampanyasında taraftarların kulübe bağış yapmaıs istendi. 

Saatler 19.07 'yi gösterdiğinde başlayan kampanyada son durum açıklandı. 

SADECE TARAFTARLAR DEĞİL

Söz konuus kampanyaya sadece taraftarlar değil , kulüp yöneticileri, kulübün önde gelen isimleri, spor, sanat ve iş dünyasından birçok isim destek verdi. 

BEKLENTİLERİN UZAĞINDA

Büyük umutla başlatılan kampanyada son durum açıklandı ve beklentilerin uzağında bir bağış olduğu görüldü. 

1 BUÇUK SAATTE..

Söz konusu kampanyada saatler 19.07 'yi gösterdiğinde başlamış ve kampanya başlar başlamaz yoğun ilgi görmüştü. Kampanya başlayınca ilk 40 dakikada toplamda 600 bin TL toplanırken, ilerleyen saatlerde hızla yükselmesi ve büyük ivme kazanması beklenen rakamlar yerinde sabitlendi ve beklenenin uzağında kaldı. 1.5 saat sonunda 2 milyon TL ’ye ulaştığı belirtilen bağışlar, önceki gün öğlen saatlerinde 5 milyon TL  seviyesine ancak gelebildi.

NE KADAR LAZIM

Fenerbahçe yönetimi, UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşmasına göre, 31 Mayıs 2019 tarihine kadar 410 milyon lira toplamayı hedef etmişti. Ancak dolar kurunun yükselmesi bu rakamı daha da yükseltiyor.

KAMUBULTENİ.COM | ANKARA