Efsane İsim Can Bartu Hayatını Kaybetti (Sinyor Can Bartu Kimdir?)

Son dakika haberi: Sinyor lakaplı Fenerbahçe 'nin ve Türk futbolunun efsane isimlerinden olan Can Bartu hayatını kaybetti.

Efsane İsim Can Bartu Hayatını Kaybetti (Sinyor Can Bartu Kimdir?)

Son dakika : Can Bartu hayatını kaybetti.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Fenerbahçe 'nin ve Türk futbolunun  unutulmaz isimlerinden Can Bartu, 83 yaşında hayatını kaybetti.

Türk sporunun ve Fenerbahçe’nin unutulmaz isimleri arasında yer alan ve  Sinyor lakaplı olan Can Bartu hayatını kaybetti. 83 yaşında hayata gözlerini yuman Can Bartu, hem basketbol hem de futbolda A Milli Takım formasını giymeyi başarmıştı.

Efsane ismin hayatını kaybettiği  haberini Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Üyesi Cenk Başak, Twitter’da duyurdu. Fenerbahçe de resmi Twitter hesabından bir açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüzün tarihinde çok önemli bir yeri olan, adı Fenerbahçemiz ile özdeşleşmiş efsanemiz Can Bartu'yu kaybettik.

Bu büyük kaybın derin acısını ve üzüntüsünü yaşıyoruz.

Fenerbahçemizin ve Türk sporunun değerli ismi Can Bartu'ya Allah’tan rahmet; değerli ailesi, sevenleri ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz.

Mekanı cennet olsun” 

Fenerbahçe taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler tarafından yayımlanan taziye mesajında, şu ifadelere yer verildi:

“Fenerbahçe’mizin efsane isimlerinden, formanın her zaman hakkını veren, teri ve kanı şanlı armamız uğruna akmış Can Bartu’nun vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendik. Efsanemize Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.” 

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan’ın paylaştığı başsağlığı mesajında da şu ifadelere yer verildi:

“Türk futbolunun ve Fenerbahçe’nin efsanelerinden Can Bartu’nun vefat ettiğini üzüntüyle öğreniyoruz. Fenerbahçe camiasına, Bartu ailesi ve tüm Türk spor kamuoyuna başsağlığı dileriz.”

Beşiktaş taraftar grubu çArşı’nın açıklamasında ise şu ifadelere yer verdi:

 “Türk sporunun en güzel sayfalarından, büyük spor emekçisi ‘Sinyor’ Can Bartu’yu kaybettik. Yokluğunu kayıplarımızın yanına koyduk, acısını yürekten hissediyoruz. Yeşil sahaların, parkelerin, hepimizin başı sağ olsun.” 

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA