Eden Hazard Real Madrid'e Göz Kırpıyor

Premier Lig'de bu sezon da harika bir performans sergileyen Belçika'lı süper star Real Madrid forması giymeyi hayal ettiğini, Real Madrid'in çocukluk hayali olduğunu söyledi.

Eden Hazard Real Madrid'e Göz Kırpıyor

Chelsea ile sezona harika başlayan Belçikalı yıldız futbolcu Eden Hazard, kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ocak ayında 28 yaşına gireceğini söyleyen, Chelsea ile kariyerine devam edip etmeme konusunda henüz net bir karar vermediğini söyleyen Hazard, Dünyanın en büyük kulübü olarak bahsettiği Real Madrid'de forma giyme hayalinin çocukluğundan bu yana olduğunu söyledi.

Eden Hazard, ingiliz basınına yaptığı açıklamada, "Bana her şeyi bu kulüp verdi ama sözleşme uzatıp her zaman burada kalacağım diyemiyorum. Bazen uyandığımda gitmek istiyorum diyorum, bazen de kalmak istiyorum diyorum. Çok zor bir tercih. Ocak ayında 28 yaşında olacağım. Zaman neler gösterir bakacağız.Real Madrid dünyanın en iyi kulübü. Yalan söylemek istemiyorum. Çocukluğumdan beri Real Madrid forması giymek hayalim. Sürekli Real'in hayalini kurardım. Her gün bunun hakkında da konuşmak istemiyorum. Yakında geleceğim hakkında konuşuruz." ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA