Draxler'in PSG Formasıyla İnişli Çıkışlı Performansı Sürüyor

Shalke 04 ile futbol hayatına başlayan ve bir dönem dünyanın en iyi futbolcularından birisi olacağına kesin gözle bakılan Julian Draxler'in Fransız PSG'deki performansı inişli çıkışlı devam ediyor.

Draxler'in PSG Formasıyla İnişli Çıkışlı Performansı Sürüyor

Draxler'in PSG Formasıyla İnişli Çıkışlı Performansı Sürüyor

Shalke 04 ile futbol hayatına başlayan ve bir dönem dünyanın en iyi futbolcularından birisi olacağına kesin gözle bakılan Julian Draxler'in Fransız PSG'deki performansı inişli çıkışlı devam ediyor. PSG'de geçtiğimiz sezon iyi bir çıkış yakalayan Julian Draxler daha sonra bir dönem kötü performansı nedeniyle eleştirilere maruz kalmıştı. Ligue 1'in en değerli futbolcularından birisi olarak gösterilen 1993 doğumlu Yıldız, 2018-2019 sezonunda takımı için çıktığı 22 maçta 3 gol 6 asistlik Ligue 1 performansı sergilerken, Şampiyonlar Ligi'nde 1 asist yapabildi.

Draxler'in kariyerinde Alman milli takımıyla dünya şampiyonluğu, Almanya ligi şampiyonluğu ve Fransa Ligue 1 şampiyonluğu bulunuyor. 2017 yılından bu yana PSG formasını terleten genç yıldızın önümüzdeki sezon başka bir takımla anlaşabileceği, Fransa macerasını erken sonlandırıp tekrar Bundesliga'ya dönebileceği belirtiliyor. Draxler ülkesinde Shalke 04 ve Wolfsburg formalarını terletmişti.