Canlı Yayında Açıkladı : Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörüyle İlgili Flaş İddia

Milliyet Spor Müdürü Tayfun Bayındır, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe yeni teknik direktörü kim olacak , Cocu'nun yerine o isim mi gelecek? işte detaylar...

Canlı Yayında Açıkladı : Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörüyle İlgili Flaş İddia

Fenerbahçe tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Futbol takımı lige berbat bir görüntüyle başlamış, Cocu'nun daha ilk bir kaç haftada gönderileceği iddiaları ayyuka çıkmış fakat Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Cocu'nun çok büyük bir facia olmaması durumunda gönderilmeyeceğini açıklamıştı. Fenerbahçe , deyim yerindeyse 'Facia' yaşadı. Ankaragücü karşısında kötü futbol sergileyen takım, kendi sahasında hezimete uğradıktan sonra Cocu konusunda kararını verdi. Ankaragücü mağlubiyetinin hemen ardından Fenerbahçe'den yapılan resmi açıklamayla Cocu'nun görevden alındığını öğrendi taraftarlar. 

Canlı yayında Fenerbahçe'nin yeni teknik adam arayışlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bayındır, "Çözüm İsmail Köybaşı'ndan sol açık yaratmak değildir. Sezon başı övgüler yağdırdığı Barış'ı neden oynatmadığını anlatsın bana, ihtiyacı olduğunda Soldado ve Valbuena gibi iki önemli oyuncuyu neden oynatmadığını anlatsın bana.Benzia çok iyi bir oyuncu dedikten sonra, orta sahada istediğim pasları atıyor diye niye kenara aldığını anlatsın bana. Hoca sezon başında göreve geldiğinde 2-3 haftada defosu ortaya çıktı.İstediğin zaman bu saatten sonra görevden al bir anlamı yok. Bu maç 0-0 bitse görevine devam mı edecekti. 2 gün önce sayın Koç neler söyledi, şimdi ne oldu? Bir yenilgi ile mi ilgiliydi, hani bu uzun vadeliydi? Hani altyapı ile ilgili uzun vadeli işlere bakıyorduk. Kazın ayağı öyle değilmiş.Bir Aydınspor faciası yaşamıştı Fenerbahçe, hoca Hiddink. 1999'da da bir Pendikspor faciası yaşanmıştı. Hoca Zeman. O zamanlar reaksiyonlar çok fazlaydı. Burada facia geliyorum dedi 2. haftadan itibaren. Ali Koç bir facia olmadan görevden almam demişti. Demek ki 0-0 olsa, 1-0 olsa ite kaka Cocu ile devam edecekti.

KEMAL ÖZDEŞ LİGİMİZİ SON DERECE İYİ BİLEN BİR HOCA, JARDİM ŞU AN BOŞTA

Kemal Özdeş şu an için ligimizi son derece iyi bilen bir hoca. Sezon başından da belirli bir süre takım çalıştırdı.. Ben bir portre çizeceğim, Fenerbahçe yönetiminde konuşulduğunu bildiğim için söyleyeceğim. Fransa'da çalışmış, Fransa'nın çok önemli bir takımını geçen sene çok önemli noktalara getirmiş Portekizli bir hoca. Leonardo Jardim...

Gelecek teknik adam, Fenerbahçe'ye gelecek olan şimdiye kadarki en şanslı teknik direktör. Ben enkaz devraldım, bu kadrodan hiç bir şey olmaz diyecek. Şu anda Fenerbahçe taraftarın gelecek teknik direktörden en büyük beklentisi, Galatasaray derbisinden fark yememektir. Bu takım özellikle kendi sahasında hücum oynar. Bu takımın taraftarı kurulduğu günden bu yana hücum oynayan takımı sever." dedi.