Brahimi Fenerbahçe Yolunda-Brahimi Kimdir, İşte Golleri

Fenerbahçe , Brahimi transferi için harekete geçti. Portekiz basını , sarı lacivertli takımın Brahimi için teklifini yazdı.

Brahimi Fenerbahçe Yolunda-Brahimi Kimdir, İşte Golleri

Fenerbahçe 'nin Brahimi 'ye teklifi açıklandı.

Portekiz basını, Porto ile sözleşmesi bu yıl sona eren ve takımdan ayrılmak için hazırlanan Brahimi 'ye Fenerbahçe 'nin teklif getirdiğini yazdı. Gazetelerde bugün yayımlanan haberlerde Portekiz 'in yıldız futbolcusuna Fenerbahçe 'nin sunduğu teklifin detaylarına da yer verildi. 

Portekiz basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe, bonservisi elinde olan 29 yaşındaki sol kanat oyuncusuna yıllık 3 milyon Euro teklif etti. Sarı lacivertli takımın ayrıca başarılı futbolcuya 3 milyon Euro da imza parası teklif etti.

DEĞERİ 26 MİLYON EURO

Transfermarkt 'ın verilene göre piyasa değeri 26 milyon Euro olan Brahimi ile görüşmelerin devam ettiği ve önümüzdeki günlerde sıcak gelişmelerin yaşanacağı da gelen haberler arasında..

BRAHİMİ KİMDİR?

Aslen Cezayirli olan başarılı futbolcu, Fransa 'da dünyaya geldi ve 2004 yılında Paris Saint-Germain altyapısında futbol hayatına başlangıç yaptı. Buradan Rennes U19 Takımı'na geçen yıldız futbolcu 2009 yılında aynı takımda profesyonel oldu ve adındna bahsettirmeye başladı. 

Kısa süreli Clermont Foot kiralama sürecinin ardından 2012 yılında Granada 'ya kiralık olarak giden Brahimi,  İspanya'da gösterdiği performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Brahimi'nin oynadığı futbolu beğenen Granada ertesi yıl bonservisini de aldı.

1 sezon daha Granda'da da oynayan Brahimi, 2014'te Porto tarafından transfer edildi ve futbolunun en iyi dönemlerini de mavi-beyazlı ekipta yaşadı. Portekiz Ligi'nde 148 maça çıkan Brahimi 39 gol atıp 29 da asist kaydetti.

İşte en güzel golleri.