Borussia Dortmund Sahasında Tottenham'ı Ağırlayacak!

Dortmund Tottenham maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunun son maçları oynanıyor. Alman devi Borussia Dortmund sahasında İngiliz takımı Tottenham'ı ağırlayacak. İlk maçta deplasmanda hezimete uğrayan Alman temsilcisi için işler zor gözüküyor. Fakat Dortmund , galibiyet için saldırmaya hazırlanıyor. İlk maçı Tottenham kazanmıştı.

Borussia Dortmund Sahasında Tottenham'ı Ağırlayacak!

Borussia Dortmund Sahasında Tottenham'ı Ağırlayacak!

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunun son maçları oynanıyor. Alman devi Borussia Dortmund sahasında İngiliz takımı Tottenham'ı ağırlayacak. İlk maçta deplasmanda hezimete uğrayan Alman temsilcisi için işler zor gözüküyor. Fakat Dortmund , galibiyet için saldırmaya hazırlanıyor. İlk maçı Tottenham kazanmıştı.

Maçın favorisi olarak Dortmund gösteriliyor, uzmanlar Dortmund'un kazanma olasılığı için yüzde 46, maçın berabere kalması için yüzde 26, Tottenham'ın kazanma ihtimalinin ise yüzde 26 olduğunu belirtiyor. Şampiyonlar ligi eleme turlarında ilk maçı evinde 3-0 kazanan takımların tamamı daha önce bir üst tura yükselmişti, bu geleneğin bu akşam sonlanıp sonlanmayacağı saat 23.00'de başlayacak mücadelenin sonunda belli olacak. Tottenham ile Borussia Dortmund Şampiyonlar liginde daha önce 3 kez karşılaşmış bu maçların tamamını da Tottenham kazanmıştır. Son 16 turunun ilk maçında Tottenham'dan 3 gol yiyen Borissia Dortmund, grup aşamasında toplam iki gol yemişti. Mücadele bu akşam saat 23.00'de Westfalen'de oynanacak. Şampiyonlar liginde heyecanla beklenen karşılaşma Bein Sports HD 2 ve Bein Sports Max 2'den canlı yayınlanacak.