Beşiktaş'ın Yeni Transferi Shinji Kagawa İlk Maçında Yıldızlaştı! Beşiktaş Antalyaspor'u Farklı Geçti

Süper Lig'e Harika Başladı Beşiktaş, Antalyaspor'a konuk olduğu Spor Toto Süper Lig maçından farklı galibiyet ile ayrıldı. Antalyaspor Beşiktaş maç özeti, önemli anlar ve shinji kagawa'nın yıldızlaştığı karşılaşmanın gollerini atan isimler...

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Shinji Kagawa İlk Maçında Yıldızlaştı! Beşiktaş Antalyaspor'u Farklı Geçti

Beşiktaş'ın yeni transferi Shinji Kagawa oyuna girdikten kısa süre sonra 2 gol atarak adeta yıldızlaştı. Antalyaspor Beşiktaş maçı çok hızlı başladı. 35'inci dakikada Beşiktaş Adem Ljajic'in penaltıdan attığı golle öne geçerken, Ljajic'in golünden 4 dakika sonra bu sefer Dorukhan Toköz saheye çıkarak takımını 2 gol öne geçirdi. Maçın ilk yarısının sonlarına doğru beşiktaş'ın bel kemiği Atiba Hutchinson sahneye çıktı ve durumu 3-0 öne geçirdi.

Maçın ikinci yarısında Antalya spor Dokukara ile durumu 3-1'e getirirken, Doukara'nı 50'inci dakikada attığı golden sonra Antalyaspor'lu Salih Dursun'un kendi kalesine gol atmasıyla durum 4-1'e geldi. Maçın son anlarında sahneye japon oyuncu Sjinji Kagawa çıktı. Kagawa 82'inci ve 84'üncü dakikalarda attığı gollerle takımını 5 fark öne geçirirken, karşılaşmanın son dakikasında grando'nun goluyla maçın skoru da belli oldu.

Antalyaspor 2 - Beşiktaş 6 maç sonucu...

BEŞİKTAŞ TARAFTARI YENİ TRANSFERDEN ÇOK MEMNUN