Barcelona: 3 Liverpool: 0 Maç Özeti

Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşmasında Barcelona , evinde Liverpool 'a geçit vermedi. İşte karşılaşmanın özeti.

Barcelona: 3 Liverpool: 0 Maç Özeti

Barcelona , evinde Liverpool 'u 3-0 'la geçti.

Tottenham ile Ajax arasında oynanan yarı finalin ilk karşılaşmasının ardındna UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci karşılaşmasında önceki akşam Barcelona ile Liverpool karşı karşıya geldi. 

Nou Camp 'ta oyunanan ve 100 bine yakın seyircinin izlediği karşılaşmada ev sahibi Barcelona , sahadan 3-0 'lık net bir skorla galip ayrıldı. Karşılaşmaya Messi 'nin frikik golü damga vurdu. 

Karşılaşmaya baskılı başlayan takım Liverpool 'du. İlk 15 dakikaya baskılı başlayan Liverpool, Barcelona defansını geçemedi. Ted Stegen 'i 20 dakikaya kadar göremeyen Liverpool 'a ilk şok Suarez 'den geldi. Suarez 'in golü ile ilk yarı Barcelona 'nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Barcelona etkili başladı. Messi 'nin içeri taşıdığı topa Suarez sert vurdu ama top üst direkten geri döndü. Geri dönen top Messi 'nin önünde kaldı ve Messi topu boş kaleye yuvarladı.

Bu golün ardından Liverpool, farkı azaltmak için bastırırken  Salah ve Mane 'nin şutları Ted Stegen 'de kaldı. Dakikalar 81 'i gösterdiğinde yine Messi klasiği yaşandı. Uzaktan kazanılan serbest vuruşta Messi topu direk kaleye yolladı ve muhteşem bir golle durumu 3-0 'a getirdi. 

İşte maçın özeti: