Aziz Yıldırım Fenerbahçe Defterini Kapattı

Fenerbahçe 'nin eski kulüp başkanı Aziz Yıldırım, yeniden başkan adayı olacak iddialarına cevap verdi. Aziz Yıldırım' ın açıklamaları haberimizin devamında.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Defterini Kapattı

Aziz Yıldırım' dan flaş Fenerbahçe açıklaması.

NTV ekranlarında yayımlanan ve her bölümü merakla izlenen "En güzel buluşmalar" adlı programa konuk olan Fenerbahçe Spor Kulübü' nün eski Başkanı Aziz Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu. Son dönemlerde gündemde yer alan iddialarda Aziz Yıldırım' ın yeni sezonda yeniden kulüp başkanı adayı olacağına yer verilmişti. Yıldırım katıldığı bu programda bu yöndeki iddialara "Benim için F.Bahçe defteri kapanmıştır" ifadeleri ile cevap verdi ve bu iddiaları yalanladı.

ARTIK SADECE FENERBAHÇE...

Programda kendisi ile ilgili merak edilen soruları da yanıtlayan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe ile ilişkilerine de değindi ve artık sadece takımın bir taraftarı olduğunu söyledi. Yıldırım, "Bundan sonra yalnızca Fenerbahçe taraftarıyım. İyi bir netice almışsa sevinirim, kötü bir netice Tempobet almışsa üzülürüm ama başkanlık, yöneticilik kadar alakam ilgim olmaz." ifadelerini kullandı.

BENİM İÇİN FENERBAHÇE DEFTERİ ARTIK KAPANMIŞTIR

Son seçimde Ali Koç' un ezici üstünlük sağlaması ile başkanlığa seçilemeyen Yıldırım, artık Fenerbahçe' nin yönetimi ile politikalarında yer almayacağını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Hiçbir zaman Fenerbahçe politikaları içinde yer almam. Bundan sonra Fenerbahçe'yle ilgili bana sataşılmadığı müddetçe, karalama yapmadıkları müddetçe yorumda bulunmam. Benim için Fenerbahçe defteri kapanmıştır."

AZİZ YILDIRIM ALİ KOÇ' A KIRGIN MI?

Ali Koç 'a kırgın olup olmadığı yönündeki soruya Yıldırım, "Ali Koç'a kırgın değilim. 20 yıllık başkanlık yaptım, son süreçte de mecbur hissettiğim için yapayım diyordum. Benim bırakmam lazımdı normalde, yaptım yapacağımı." ifadeleri ile cevap verdi.

Kamubulteni.com  | Ankara