Ankaragücü Taraftar Otobüsü Kaza Yaptı: Acı Haber Geldi

Afyonakrahisar 'da feci bir kaza meydana geldi. Antalyaspor karşılaşması sonrası Ankara 'ya dönen Ankaragücü taraftar otobüsü kaza yaptı ve 2 kişi hayatını kaybetti.

Ankaragücü Taraftar Otobüsü Kaza Yaptı: Acı Haber Geldi

Ankaragücü taraftar otobüs kaza yaptı.

Spor Toto Süper Lig 'in 24. haftasında Ankaragücü, haftanın açılış karşılaşmasında önceki akşam Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma Ankaragücü 'nün 4-2 'lik üstünlüğü ile sona erdi. 

Takımlarına destek vermek için Antalya deplasmanına giden Ankaragücü taraftarı, karşılaşma sonrası sevinç ve coçku ile Ankara yoluna çıktı. Ankara 'ya dönmek için yola çıkan taraftar otobüsü, Afyonkarahisar ’da feci bir kaza yaptı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre, Afyon 'da meydana gelen feci kaza sonucunda 2 kişi hayatını kaybederken, 23 kişi de yaralandı.

BİRİ 15, DİĞERİ 17 YAŞINDA

Edinilen son dakika bilgilerine göre , kaza sonucu hayatını kaybedenlerden birinin 15, diğerinin de 17 yaşında olduğu öğrenildi. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ankaragücü kulübünün Twitter adresinden yapılan paylaşımda ise, 'Sonu böyle olmamalıydı... Başımız sağolsun. YASTAYIZ!' ifadelerine yer verildi.