Anadolu Efes CSKA ve Fenerbahçe Beko Real Madrid Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

2018-2019 Yılı Euroleague 'de finalin adı belli oldu. Temsilcimiz Anadolu Efes Finalde CSKA ile karşılaşacak. Fenerbahçe Beko ile Real Madrid ise 3 'üncülük maçında karşı karşıya gelecek. Peki karşılaşmalar ne zaman oynanacak? Saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayımlanacak?

Anadolu Efes CSKA ve Fenerbahçe Beko Real Madrid Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Euroleague 'de finalin adı Anadolu Efes CSKA Moskova oldu.

Final four heyecanı önceki gün başladı ve finalistler belli oldu. Saat 19,00 'da başlayan karşılaşmada Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko 'yu farklı şekilde geçti ve adını finale yazdırdı. Saat 22.00 'da başlayan karşılaşmada ise gülen taraf CSKA Moskova oldu. 

İlk çeyreği 22-18 önde tamamlayan Real Madrid, ikinci çeyrekte de üstünlüğünü korudu ve ilk yarı 45-43 sona erdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan Real, son periyoda 13 sayı farkla geldi. 

Son periyoda İspanyol ekibi 73-65 önde girdi ama büyük şok burada geldi. Son çeyrekte Rusya rüzgarı esti. Rus ekibi, Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso 'nun aldığı sportmenlik dışı faulü de iyi değerlendirdi ve 35. dakika içinde 13 sayılık farkı 2 'ye indirmeyi başardı. Bitime 1 dakika 19 saniye kala De Colo'nun 3 sayılık basketiyle CSKA 87-85 öne geçti. Son 14.1 saniyeye 93-90 üstün giren CSKA Moskova, üstünlüğünü korudu ve maçı 95-90 kazandı

FİNAL NE ZAMAN?

Real Madrid galibiyeti ile CSKA Moskova, finalde Türkiye temsilcisi Anadolu Efes 'in rakibi oldu. Büyük heyecana sahne olması beklenen karşılaşma 19 Mayıs 2019 Pazar günü saat 21.30 'da başlayacak ve beinsports 'tan yayımlanacak. 

ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI

Fenerbahçe Beko ile Real Madrid arasında üçüncülük maçı da 19 Mayuıs 2019 günü saat 18,30 'da başlayacak.

CSKA Moskova'nın Başantrenörü Dimitris Itoudis, "Finalde diğer büyük bir takım Anadolu Efes'e karşı oynayacağız" dedi. Dörtlü Final'in yarı finalinde Real Madrid'i eleyerek finale kalmalarının ardından gazetecilere konuşan Itoudis, Anadolu Efes'in "mükemmel bir sezon geçirdiğini ve büyük bir antrenörü olduğunu" söyledi. Real Madrid'e karşı aldıkları galibiyeti değerlendiren Yunan teknik adam, "İnanılmaz bir geri dönüş yaptık. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Hepsi yürekten oynadı" ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA