Son Dakika: 6500 Kamu Personeli Alımı (Ambulans Şoför, ATT, Sekreter)

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca müjdeyi az önce verdi. Bakan yaptığı açıklamada Aralık ayında 6 bin 500 personel alımı için ilana çıkacaklarını söyledi.

Son Dakika: 6500 Kamu Personeli Alımı (Ambulans Şoför, ATT, Sekreter)

Aralık ayında 6 bin 500 yeni personel alınacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni kamu personeli alımlarına değindi. 2018 yılı sonuna kadar Sağlık Bakanlığı bünyesine 10 bin kişinin alınacağını söyleyen Bakan Koca, 3500 kişinin sürecini tamamlayacaklarını ve 6500 yeni kamu personeli alımı için ilana çıkacaklarını söyledi.

Bakan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

 "3 bin 500 kişinin alım süreci tamamlanmak üzere. 2018 yılı sonuna kadar 6 bin 500 kişinin daha alımını yapacağız. Acil tıp teknisyenleri, veri analizi yapan işletmenler, ambulans şoförleri, yardımcı klinik elemanı gibi birçok alanda alımlarımız söz konusu olacak."

2019 yılında yapılacak personel alımlarına da değinen Bakan Koca şu ifadeleri kullandı:

"Şu ana kadar 8 şehir hastanemiz hasta kabulüne başladı. Yakın zamanda Bilkent Şehir Hastanemiz de hasta kabulüne başlayacak. 2019'da açmayı planladığımız şehir hastanelerimiz ve kendi genel bütçemizden yaptığımız hastanelerimizin açılışı da olacak. Bu çerçevede, 2019 içinde olabilecek alımlarla ilgili de bir çalışma içindeyiz. 25 bine yakın pratisyen hekim, uzman hekim, diş hekimi ve eczacılar olmak üzere alımlar söz konusu olacak. Bunun dışındaki sağlık çalışanlarıyla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor."

ATT, VERİ ANALİZİ, AMBULANS ŞOFÖRÜ VE KLİNİK ELEMANI

Bakan Koca, bu ay 6 bin 500 yeni personel alımı için ilan yayımlanacağını söyledi. Acil Tıp Teknisyeni, veri analizi yapan işletmenler, ambulans şoförleri, yardımcı klinik elemanı gibi kadrolara 6 bin 500 personel alımı yapılacağını söyleyen Bakan Koca, alımlar için bu ay ilanın yayımlanacağını söyledi.

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubu için >>>>TIKLAYIN