Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na Sözleşmeli Personel Alımı için Başvurular 6 Kasım'da Sona Erecek

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na yüksek maaşla sözleşmeli kamu personeli alımı için başvuru işlemleri 6 Kasım'da sona erecek. Bakanlığın yazılım uzmanı, bilgi güvenliği uzmanı ve sistem uzmanı pozisyonları için gerçekleştireceği sınava başvuru yapmak isteyen adayların başvuru genel ve özel şartlarını dikkatle inceleyerek son başvuru tarihinden önce işlemlerini tamamlaması gerekiyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na Sözleşmeli Personel Alımı için Başvurular 6 Kasım'da Sona Erecek

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na Sözleşmeli Personel Alımı için Başvurular 6 Kasım'da Sona Erecek

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın sözleşmeli sistem uzmanı, yazılım uzmanı ve bilgi güvenliği uzmanı alımı için 23 Ekim'de başlayan başvuru işlemleri , 6 Kasım'da sona erecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın sözleşmeli bilişim personeli alacağına dair resmi duyuru İŞKUR ve bakanlığın resmi sayfasında yayımlanmış, duyuruda, "Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6 ncı maddesi ve bu maddeye dayanılarak 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik'in 8 inci maddesi uyarınca, ÖSYM tarafından 2018 veya 2019 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) KPSSP3 puanının %70(yüzde yetmiş)’i (KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS puanı 70 (yetmiş) olarak dikkate alınır) ile yabancı dil puanının %30 (yüzde otuz)’u (belge ibraz etmeyenlerin yabancı dil puanı sıfır olarak dikkate alınır) hesaplanarak elde edilecek toplam puana göre her bir grup ve pozisyon için ayrı ayrı en yüksek puanı olan adayından başlanarak oluşturulacak sıralamaya göre alım yapılacak personel pozisyonunun 10 (on) katı aday arasından Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilecek sözlü ve uygulamalı sınavı yapılacaktır. Bakanlığımızca yapılacak sözlü ve uygulamalı mülakata başarı sırasına göre 3 (Üç) Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır." ifadelerine yer verilmişti.

HANGİ POZİSYONLARDA PERSONEL ALINACAK

Sistem uzmanı, yazılım uzmanı ve bilgi güvenliği uzmanı alımı için başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra pozisyonlara göre belirlenen başvuru özel şartlarını da yerine getirmesi gerekiyor.

İLKOKUL, ORTAÖĞRETİM, ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEN YENİ İŞ HABERLERİ YAYIMLANDI! SON GELİŞMELERİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE KATILMA İSTEĞİ GÖNDER.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuru işlemleriyle ilgili resmi sayfadan yayımlanan bilgilendirmede , "Başvurular, 23/10/2019 - 06/11/2019 tarihleri arasında Bakanlık internet sitesinde (www.sanayi.gov.tr) yayımlanan "Başvuru Formu" eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmak suretiyle elektronik ortamda 06/11/2019 günü mesai bitimine kadar yapılacaktır. Adayların, fotoğraflarını ve mezuniyet belgelerini (eğitimini yurtdışında tamamlamış olanların ayrıca diploma denklik belgesini ve diğer belgelerini ) elektronik ortamda taratıp başvuru formuna eklemeleri zorunludur.Bakanlık internet sitesinde (www.sanayi.gov.tr) yayımlanan "Başvuru Formu" doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılan başvurular geçerli olup, ilanda belirtilen şartlara uygun olmayan başvurular ile Bakanlığa elden, e-mail veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir." ifadeleri yer aldı.

BAŞVURU SIRASINDA HANGİ BELGELER TALEP EDİLECEK

Başvuru esnasında adaylardan talep edilecek belgeler ise aşağıdaki gibi olacak: 

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA