Nüfus'a Kamu Personeli Alımı Yapılacak-Başvurular 16 Ekim 2018'de Başlıyor

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bünyesine kamu personeli alımı yapılacak. Geçtiğimiz ay yayımlanan ilana başvurular 16 Ekim'de başlıyor.

Nüfus'a Kamu Personeli Alımı Yapılacak-Başvurular 16 Ekim 2018'de Başlıyor

Nüfus ve Vatandaşlık İşlerine kamu personeli alımı yapılacak.

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bünyesine personel alımı için Eylül ayı sonunda ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda bilişim personeli kadrosunda istihdam etmek üzere 15 adet sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağı bildirildi. Başvurular 16 Ekim'de başlıyor.

Resmi Gazete’ de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik” in 8 inci maddesine göre yapılacak kamu personeli alımında adaylar, İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak yazılı ve sözlü sınava göre alınacak.

MEZUNİYET ŞARTI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki mezuniyet şartını taşıyor olması gerekmektedir:

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da  dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olması gerekmektedir.

DİĞER ŞARTLAR

Adayların, yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçmeyecekler için en az üç (3) yıllık, diğerleri için en az beş (5) yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak, (Mesleki tecrübenin belirlenmesinde; bilişim personeli olarak 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4’üncü maddesinin (B) bendi ya da 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile özel kesimde sosyal güvenlik kurumlarına prim ödenmek suretiyle işçi statüsünde bilişim personeli olarak geçtiği belgelenen hizmet süreleri dikkate alınır),

Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemesi gerekmektedir. 

BAŞVURULAR BAŞLADIĞI ANDA BİLDİRİM ALMAK VE BAŞVURU EKRANINA ULAŞMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER